pos-sro2-top4


KATOLISET KIRJEET JA HEPREALAISKIRJE – Sisälle Sanaan
13.–15.4.2018

Timo Junkkaala, Jari Rankinen, Veli-Matti Kujala

1.-2. Pietarinkirje, 1.-3. Johanneksen kirje, Jaakobin kirje, Juudan kirje ja Heprealaiskirje.

Keitä muita kirjeiden kirjoittajia kuin Paavalin tapaamme Uudessa testamentissa? Miten harhaopit ja väärät opettajat tunnistetaan ja torjutaan? Millä eväille kristitty jaksaa maaliin saakka taivaaseen?

Katoliset kirjeet ja Heprealaiskirje sijoittuvat Uuden testamentin loppupuolelle ja saattavat jäädä siksi vähemmälle huomiolle. Ne ovat kuitenkin yhtä lailla Jumalan Sanaa ja yhtä lailla tärkeitä kuin Raamatun muutkin kirjat. Pietari, Johannes, Jaakob ja Juuda opettivat luotettavaa apostolista oppia Jeesuksesta ja varoittivat harhateistä. Lisäksi he rohkaisivat kuulijoitaan kristillisellä toivolla ja perään kuuluttivat kärsivällisyyttä ahdinkojen keskellä. Viikonlopun aikana käymme katolisten kirjeiden ja Heprealaiskirjeen aarteiden äärelle ja sovellamme oppimaamme omaan elämäämme.

Ohjelmassa mukana:
Timo Junkkaala, TT, Raamattuopiston eläkkeelle siirtynyt entinen toiminnanjohtaja
Jari Rankinen, pastori, STI:n pääsihteeri
Veli-Matti Kujala, TM, Sisälle Sanaan vastaava opettaja


Viikonloppu kuuluu Sisälle Sanaan – Raamattu läpi vuodessa -sarjaan. Kukin yksittäinen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, mutta eniten hyödyt osallistumalla kaikkiin viikonloppuihin. Katso tarkemmin sro.fi/sisallesanaan

Ohjelma 13.4.
Ohjelma 14.4.
Ohjelma 15.4.
pos-sro2-right
Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!