pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

SRO-Seurakuntakoulu esite 686x345

Seurakuntakoulu tarjoaa sinulle intensiivisen mahdollisuuden paneutua kristillisen uskon ja elämän perusteisiin. Vuoden kokonaisuus avaa ovia Raamatun keskeiseen sisältöön ja Ison kirjan käyttöön omaksi ja toisten rakennukseksi. Seurakuntakoulu antaa näin monia valmiuksia toimia seurakunnassa Raamatun opettamisen, sielunhoidon, seurakuntapuhujan ja Kristuksen todistajan arvokkaissa tehtävissä.

Seurakuntakoulu koostuu kahdeksasta lähiopetusviikonlopusta lukuvuoden aikana sekä niiden välissä suoritettavista etätehtävistä. Seurakuntakoulun lukuvuosi sisältää piispainkokouksen suosituksen mukaiset opinnot maallikkopuhujan tehtävää varten. Näin niistä muodostuu maallikkoteologinen peruskurssi, joka antaa valmiuksia jatkaa opintoja sielunhoidon tai teologia syventävillä kursseilla vaikkapa Suomen Raamattuopistossa.

Kurssille voit tulla mukaan keskellä vuottakin ja opiskella vain yksittäisiä viikonloppuja, mutta suurimman hyödyn kurssista saat kokonaisuutena. Viikonloput liittyvät toisiinsa ja niistä syntyy matka, jonka tavoitteena on aktiivisempi seurakuntalaisuus ja kristityn vastuun kantaminen ajassamme. 

 

Kurssista vastaavat Veli-Matti Kujala sekä Eija ja Jouni Koskela.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!