pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


Palkatut työntekijät eivät voi tehdä kaikkea. Siksi vapaaehtoistyö seurakunnissa on erittäin tärkeää. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokous päätti kokouksessaan 12.9.2001 suositella kirkollisille oppilaitoksille, että ne järjestäisivät saarnakoulutusta. Raamattuopiston Seurakuntakoulu vastaa piispainkokouksen suosituksen mukaista koulutusta.

Seurakuntakoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat

Oppia enemmän Raamatusta ja kristillisen uskon perusteista ja löytää oman paikkasi seurakunnassa ja kristillisissä järjestöissä tai tapasi toimia hengellisessä työssä. Kurssilta saat valmiuksia mm. sielunhoito-, julistus- ja raamattupiirityöhön ja voit poihtia yhdessä muiden kanssa hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kokemuksia Seurakuntakoulusta

Merja VuohelaSeurakuntakoulu on merkinnyt minulle monia ahaa-elämyksiä, jaettuja kokemuksia opiskelutovereiden kanssa ja vahvaa Jumalan läsnäoloa - mitä muuta voisin opiskelulta toivoa. Lähiviikonloppujen jälkeen en malttaisi lähteä pois Raamattuopistolta, niin ihanaa ja antoisaa opetus Seurakuntakoulussa on. Kotitehtävät syventävät lähiviikonloppujen opetusta ja saavat pohtimaan asioita henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Kun otat matkaevääksi Raamatun ja avoimen, tutkivan mielen ja tulet yllättymään positiivisesti Seurakuntakoulun annista. Avaa siis sydämesi Jumalan kutsulle ja lähde mukaan Seurakuntakouluun. Toimin mielelläni oppaana matkallasi ja vastaan seurakuntakoulun opiskelijana mieleesi nousseisiin kysymyksiin.
Merja Vuohela

kirsti_pekkanenSeurakuntakoulu on lisännyt ymmärrystäni kristittynä elämisestä ja kristillisen uskomme perusteista. Eri teemoihin keskittyneet viikonvaihteet muodostavat monipuolisen kokonaisuuden ja haastavat pohtimaan Raamattua eri näkökulmista. Seurakuntakoulussa olen saanut kokea myös kristittyjen yhteyttä. Suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät paikkaansa kristittynä.
Kirsti Pekkanen

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!