pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


Jo kahden vuosikymmenen aikana Seurakuntakoulu on valmentanut satoja vapaaehtoisia ympäri Suomen palvelemaan omaa seurakuntaa ja niiden alueilla toimivia kristillisiä järjestöjä.  

Seurakuntakoulun kanssa olet rakentamassa kirkon, seurakuntien ja sen piirissä toimivien järjestöjen huomista. Tulevaisuudessa niiden kaikkien työ tulee entistä enemmän rakentumaan koulutettujen vapaaehtoisten panoksen varaan. Kyse ei ole vain taloudesta. Tehtävästään innostuneet maallikot  – pienpiirien vetäjät, puhujat, ahdistuneen kuulijat ja jumalanpalvelusten avustajat – tuovat seurakuntiin uutta virtaa.

Näitä kursseja on ollut ilo vetää ja opiskelijoiden innostus kristityn kutsumuksesta ja omassa seurakunnassa palvelemisesta on tullut läpi kaikilla koulutusjaksoilla. Kutsumme sinua mukaan tähän rakennustyöhön – rukoilemaan ja antamaan taloudellista tukea.

Kiitos lahjastasi.

Seurakuntakoulun vastaavat opettajat Veli-Matti Kujala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9119 sekä Eija ja Jouni Koskela.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!