pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Haku Teatterilinjalle on alkanut

Teatterilinjalle hakeminen tapahtuu hakulomakkeella ja sen liitteillä, lisäksi hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. 

Teatterilinja kestää koko lukuvuoden eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Ilmoitamme Teatterilinjalle hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. 

Hakuaika linjalle on päättynyt, mutta voit vielä tiedustella paikkaa vastaavalta opettajalta.

Voit tiedustella Teatterilinjasta opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavalta opettajalta Matti Halénilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Hae Teatterilinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella. Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen osoitteella: Suomen Raamattuopisto / Teatterilinja, PL 15, 02701 Kauniainen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!