pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hae Urheilulinjalle hyvissä ajoin

Voit aloittaa Urheilulinjalla syksyllä tai keväällä! Ota siis rohkeasti yhteyttä ympäri vuoden, mikäli olet kiinnostunut tulemaan Urheilulinalle opiskelemaan! Urheilulinjalle hakeminen tapahtuu hakulomakkeella ja sen liitteillä, lisäksi hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun, joko paikan päälle tai puhelimitse.

Urheilulinja kestää koko lukuvuoden eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Ilmoitamme Urheilulinjalle hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. Urheilulinjalla voi aloittaa syksyllä tai keväällä.

Voit tiedustella Urheiluinjasta opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavalta opettajalta Niko Ijäkseltä p. 050-5004207, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Hae Urheilulinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen alla olevaan osoitteeseen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto / Urheilulinja, PL 15, 02701 Kauniainen

pos-sro2-right

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!