pos-sro2-top4

Ruska-ajan virkistyspäivä
24.9.2017

”Ei ole hoppu hyväksi eikä kiire kunniaksi”, sanoi vanha kansa. Nykyään tilanne näyttää olevan päinvastoin: kiire nähdään nimenomaan kunnia-asiana. Mutta samalla se on tuonut mukanaan monia vitsauksia. Yhdellä ja toisella on pinna kireällä sekä voimavarat vähissä. Mistä apu, jos takki uhkaa tyhjetä?

Ruska-ajan virkistyspäivä tarjoaa keidashetken arkisen aherruksen keskelle. Virkistystapoina ovat mehevä yhteys, tuhti raamatunopetus ja herkullinen ruoka. Puhujavieraaksi saapuu Suomen Raamattuopiston uusi julistusjohtaja, pastori Petri Kortelahti. Musiikista vastaavat kouvolalaiset Marketta ja Hannu Tuomala. Isäntänä toimii aluejohtaja, pastori Lasse Pesu. Paikan päältä löytyy myös arpajais- ja kirjapöytä. Tervetuloa!

pos-sro2-right

Paikka

Haapaniemen hiippakuntakartano, Haapaniementie 50, 63100 Kuortane (navigaattorin hakukenttään teksti ”Haapaniemi, Ruona”)


Hinta (sis. ohjelman ja ruokailut)

25 € per henkilö


Ilmoittautuminen

perjantaihin 15.9. mennessä Marja-Terttu Akonniemelle (marja-terttu.akonniemi@kuusnetikka.fi tai p. 0400 864 758) tai Sinikka Lammille (sinikka.lammi@netikka.fi tai p. 050 349 8933). Ilmoitathan samalla, jos sinulla on erityisruokavalio.


Tapahtuman tukijat

Alajärven Osuuspankki ja JAPO


Järjestäjä

Suomen Raamattuopisto

Haapaniemen hiippakuntakartano

Haapaniementie 50, 63100 Kuortane

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!