pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Tällä hetkellä etsimme myynti- ja asiakaspalvelupäällikköä Vuokatinrantaan. Se sijaitsee Sotkamossa aivan Vuokatin lasketturinteiden tuntumassa lähellä Sotkamon hyviä palveluita.

Lisäksi etsimme kevääksii 2017 siviilipalvelumiestä toimistotöihin. Meillä on hyvä henki, oma ravintola ja viihtyisät työtilat Kauniaisten kauniissa puutarhakaupungissa, jossa sijaitsemme aivan Kauniaisten juna-aseman ja ilmaisten parkkialueiden lähellä.

Myynti- ja asiakaspalvelupäällikköä etsitään Vuokatinrantaan

Haemme Vuokatinrannan loma- ja kurssikeskukseen myynti- ja asiakaspalvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työnantaja on  Vuokatinranta Oy,  joka on keskuksen omistavan säätiön tytäryhtiö. Toimipaikka sijaitsee Sotkamossa.

Kesällä 2017 yhtiölle valmistuu Vuokatinrantaan 54-vuodepaikkainen majoitusrakennus ja 60-paikkainen nykyaikainen kokoustila asiakkaidemme käyttöön. Tämän myötä Vuokatinrannan majoituskapasiteetti nousee reilusti yli sataan ja matkailukeskus tulee palvelemaan asiakkaitaan ympäri vuoden. Tavoitteenamme on korkea asiakastyytyväisyys ja myönteinen asiakaskokemus kaikkien vierailijoiden keskuudessa.   

Odotamme sinulta:

- Hyvää myynti- ja asiakaspalveluasennetta

- Kommunikointitaitoa,  sosiaalisuutta ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

- Kiinnostusta ja tahtoa kehittää asiakaspalvelua parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseksi.

- Lisäksi kiinnostus tai kokemus leiri-, tapahtuma- ja ohjelmapalvelujen suunnitteluun ja tuottamiseen sekä näiden myyntiin katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu mm.

- majoitus-, kokoustilojen ja ruokailupalvelujen myyntityö ja asiakaspalvelu

- asiakaspalvelun suunnittelu sekä tilavarausten hoito

- asiakkaiden neuvonta.

Arvostamme aiempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyössä, toiminnan organisoinnissa ja esimiestyössä sekä intohimoa työskentelyyn asiakkaiden kanssa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta lisää. Hakuaika päättyy 12.2.2017. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Ilkka Hyövälti  puh. 09 5123 9123.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si talousjohtaja Ilkka Hyövältille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ).

Julistustyön johtajan hakuaika päättyi 20. tammikuuta

 
Suomen Raamattuopiston Säätiö on etsinyt Julistustyön johtajaa. Tehtävän nykyinen toimenhaltija siirtyy kevään aikana eläkkeelle.
 
Valittavan henkilön tehtävänä on julistaa evankeliumia ja opettaa Raamattua, johtaa Raamattuopiston valtakunnallista julistustyötä toimimalla aluejohtajien esimiehenä ja koordinoimalla ja kehittämällä tehtäväalaansa sekä vapaaehtoisten ja ystäväjoukon toimintaa.  Julistustyön johtaja on toiminnanjohtajan alainen ja SROS:n johtoryhmän jäsen.
 
Edellytämme sitoutumista Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.
Arvostamme aiemmissa tehtävissä testattuja tiimityön taitoja ja yhteistyökykyä, taitoa innostaa ja sitouttaa vapaaehtoisia Raamattuopiston työhön sekä hallinnollisia kykyjä. Esimieskokemus katsotaan eduksi.
 
Hakemukset on pyydetty lähettämään 20.1.2017 mennessä Suomen Raamattuopistolle, PL 15, 02701 Kauniainen, tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen p. 040 451 6300. Tehtävässä aloitus on 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Siviilipalveluspaikka viestinnässä & julistustoiminnan toimistossa

Etsimme viiden hengen tiimin avuksi toimeliasta ja vastuuntuntoista siviilipalvelusmiestä. Työtehtäviin kuuluu mm. osoiterekisteripoiminnat, postittaminen ja pakkaaminen, oikoluku sekä avustavat toimistotyöt. Wordin, Excelin ja internetin hyvä käyttökokemus on tarpeellista. Tarjoamme majoituksen ja kaikki ruokailut. Hae mahdollisimman pikaisesti tehtävään, sillä aloittamaan pääsee pikimiten tai viimeistään alkuvuonna. Lisätiedot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400 817 889. 

Siviilipalveluspaikka kiinteistönhoidossa

Etsimme ajoittain siviilipalvelumiestä myös kiinteistöhuoltotiimiin Suomen Raamattuopistolle Kauniaisiin.  Syksyn 2016 osalta ei tällä hetkellä ole tarvetta siviilipalvelusmiehelle, mutta vuonna 2017 tarvetta voi jälleen olla.

Kiinteistö käsittää päärakennuksen, kaksi asuntolaa sekä kaksi vanhaa puuhuvilaa. Työnkuvaan kuuluu pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Toivomme itsenäistä ja vastuullista työotetta. B-ajokortti suotava. 

Yhteydenotot kiinteistönhoitaja Matti Saikkonen, p. 09 5123 9143 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä kunkin osaston esimieheen tai henkilöstöasiosta vastaavaan Paula Mäkipäähän.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!