pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Sielunhoito on rinnalla kulkemista elämän haasteissa. Sielunhoitoon on suuri tarve ja sillä on paljon annettavaa nykypäivän ihmisille.

Moni pohtiikin, olisiko sovelias toisten tukijaksi tai miten saisi vahvistusta tähän rooliin. Sielunhoitotyön opintopäivät kutsuvatkin käsittelemään sielunhoitoa tässä ajassa ja nykyisissä haasteissa.

Minäkö sielunhoitaja?

Viikonloppu antaa myös mahdollisuuden pohtia, onko itsellä halua syventyä jatkossa tarkemminkin sielunhoitoon. Siihenhän on mahdollisuus myös Suomen Raamattuopistossa syksyllä alkavalla Sielunhoitolinjalla, jonka opetus on erittäin korkealaatuista.

Viikonlopun aikana pohditaan mm. sielunhoidon rajanvetoa suhteessa erilaisiin terapioihin. Milloin sielunhoito riittää ja milloin tarvitaan esimerkiksi mielenterveyden ammattilaisten apua? Sielunhoidolla on tärkeä rooli ihmisen tukijana psyykkisissä vaikeuksissa, mutta on hyvä tunnistaa, missä menevät auttamisen rajat kussakin tilanteessa.

Kokeneet opettajat

Mielenkiintoista onkin pohtia mm. maallisen ja hengellisen ulottuvuuksia ihmisen auttamisessa, josta alustaa Suomen Raamattuopiston vararehtori Marja-Kaarina Marttila. Monet muutkin kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat alustavat eri näkökulmista viikonloppukurssilla.

Sielunhoidosta useita oppikirjoja julkaissut professori Paavo Kettunen luennoi vallalla olevan sielunhoitonäkemyksen juurista ja nykytilanteesta. Psykiatrian erikoislääkäri Topi Jääskeläisen aiheena ovat mielenterveyden häiriöt ja niiden uskonnolliset sisällöt. Rovastit Olavi Peltola ja Pekka Heiskanen puolestaan ammentavat vuosikymmenten kokemuksesta sielunhoidosta ja ihmisten kohtaamisesta.

Lisätietoja

Sielunhoitotyön opintopäivät ovat maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-5.3. 2017. Kurssimaksu kolmen päivän ajalta on 89 euroa, josta päätoimiset opiskelijat saavat lisäalennusta. Lisäksi on mahdollisuus täysihoitoon ja majoittumiseen viikonlopun aikana. Tervetuloa!

Lisätietoja tämän linkin kautta:.  https://sro.fi/raamattuopisto/kurssit-ja-tapahtumat/tulevat-kurssit-ja-tapahtumat/ohjelma/?tapahtumaID=4584

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!