pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Moni hakee Raamattuopiston tapahtumista jouluun valmistautumisen tunnelmaa ja perinteistä joulua. Raamattuopistolla onkin joulukuussa hyvin monenlaista tapahtumaa Jeesuksen syntymäjuhlan lähestyessä. Konsertteja on kolmella ensimmäisellä viikolla ja myyjäisetkin ovat puolivälissä kuuta. Raamattuopisto kutsuu myös joulun viettoon aatosta Tapaniin.

Konserteista tunnelmaa

Musiikillinen ilotulitus alkaa lauantaina 2.12. jo aamulla yhdentoista jälkeen, kun Raamattuopiston House Band käynnistää päivän. Kello 13 raamattuopettaja Jukka Norvannon opetuksen lisäksi kuullaan mm. Missiomusalinjan Talita Kuum -bändiä. Päivän kruunaa 17.30 Talentti-ilta, joka on Musiikkilinjan syyskauden pääkonsertti. Lounastauko ja kahvihetki sekä illalla Night Cafe huolehtivat, että nälkä ei pääse yllättämään. Ohjelma on ilmainen, mutta ruokatarjoilu on maksullinen.

Muutama päivä tästä etenpäin eli tiistaina 5.12. on mahdollistaa yhdistää joululaulut ja joulumyyjäiset. Silloin laulamme yhdessä rakkaimpia joululauluja. Upeita joululahjoja on mahdollisa ostaa mukaansa kello 16-19, jonka jälkeen siis alkaa Sana soi -joululauluilta.

Myynnissä on myös riisipuuroa ja rusinasoppaa vitosella. Joululauluillan jälkeen Joulutorttua ja juotavaa neljällä eurolla.

Perinteinen joulukonsertti 14.12.

Perinteinen joulukonsertti kuullaan torstaina torstai-iltana 14.12. Sulosointuja tarjoaa silloin Raamattuopiston 20-henkinen kuoro Fideles johtajanaan Maija Sihvola. Kuoro virittää opiston kirkkosaliin yhtä aikaa svengaavan ja hartaan tunnelman.

Kuluvan vuoden aikana kuoron koko on kasvanut ja mukaan on tullut uudenlaista ohjelmistoa. Konsertissa kuullaan uusia, vanhoja, klassisia, groovaavia, herkkiä ja ikimuistoisia joululauluja. Kello 19 alkavan konsertista saat siis mukaasi juuri Sinunlaistasi joulutunnelmaa.

Jouluaattona kokoontuu juhlaväki

Joka vuosi leppoisia jouluihmisiä kokoontuu myös aatosta Tapaninpäivään asti Raamattuopistolle. Se on helppo tapa nauttia joulun perinteistä ja notkuvista juhlapöydistä.

Ohjelmassa muun muassa raamattutunteja, laulutuokioita ja seurahetkiä.Tervetuloa kokemaan Raamattuopiston suuren jouluperheen yhteyttä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!