message
component

Vuokatinranta

Eero Junkkaala
Teologian tohtori Eero Junkkaala on toiminut Suomen Raamattuopiston rehtorina, Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä.Hän on väitellyt teologian tohtoriksi Raamatun arkeologian alalta, on kirjoittanut nelisenkymmentä kirjaa ja luennoinut kymmenessä maassa.

Pekka Heiskanen

Suomen Raamattuopiston Säätiön julistusjohtaja Pekka Heiskanen tykkää kirjoittaa lyhyttekstejä Elämään-lehden takakanteen. Hän lupaa, että blogit ovat verevämpiä runsauteen sortumatta. Blogistina Pekka on aloittelija. Lukijalle saattaa jäädä paljon anteeksi annettavaa. Parempi niin kuin jättää hampaan koloon.

Aino Viitanen

Suomen Raamattuopiston Säätiön Keski-Suomen aluejohtaja Aino Viitanen kirjoittaa armon epäsovinnaisia pilkahduksista, jotka usein yllättävät. Elämän ihmettely ja matkalla olon maku maistuvat näissä kirjoituksissa.Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kehittämispäällikkö Jukka Kivimäkeen saatat törmätä monissa yhteiskunnallisissa ja kulttuurisissa riennoissa. Hän on Suomen Raamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä ja Ystävät ry:n johtokunnan jäsen, samoin mukana tukemassa Inkerin kirkon työtä Karjalan rovastikunnassa ja Sodderin seurakunnassa.

Eija Koskela

Eija Koskela on Suomen Raamattuopistolta nuorisonohjaajaksi valmistunut nainen, joka katselee ja ihmettelee elämää monenlaisten silmälasien läpi: mummuna, äitinä, vaimona, anoppina ja opettajana. Hänen ja miehensä Jounin kuusi lasta ovat aikuisia ja lentäneet pesästä.

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopiston keskuspaikka on Kauniaisissa, jossa toimii kristillinen kansanopisto ja Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) toimipaikka. Raamattuopistossa järjestetään pitkiä ja lyhyitä raamattukursseja sekä muuta koulutusta ja tapahtumia. Diakissa voi suorittaa sosionomi amk-tutkinnon ja saada kelpoisuuden kirkon nuorisotyönohjaajaksi.

Raamattuopisto järjestää yhdessä luterilaisten seurakuntien kanssa toimintaa eri puolilla Suomea. Vuokatissa ja Oulussa järjestöllä on kristilliset loma ja kurssikeskukset.

Raamattuopiston kustannusliike Perussanoma julkaisee kirjallisuutta sekä Elämään- ja Perusta-lehtiä. Raamattuopiston ystävien yhdyssiteenä toimii Suomen Raamattuopiston Ystävät ry ja sen jäsenlehti Ystäväviesti.

Säätiöllä ja sen kustannusliikkeellä on noin 60 palkattua työntekijää ja moninkertaisesti enemmän vapaaehtoisia. Raamattuopiston talous on suureksi osaksi vapaaehtoisen tuen varassa.

microsoft visio professional 2016 oem license microsoft professional oem license maya 2017 product price of acrobat xi pro illustrator cc for mac os x student license
dc for sale online cs6 student price how to buy autodesk 3ds max 2017 adobe premiere cs6 for education edition adobe premiere pro cs6 for os x education edition
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!