message
component

Uncategorised

Vuoden mittainen Matka halki Raamatun -luentosarja jatkuu Helsingin Vanhassa Eero_Junkkaala_webkirkossa joka torstaina. Jo ensimmäiselle luennolle 5.1. osallistui 300 henkeä.

Tämän viikon torstaina luentovuorossa on Eero Junkkaala aiheenaan 4. Mooseksen kirja. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun läheisessä Annankulmassa. Tilaisuus alkaa klo 19. Tervetuloa!

Jos et pääse mukaan itse tapahtumaan voit kuunnella Matka halki Raamatun -luentoja Deistä torstaisin klo 18.30 tai www.matkahalkiraamatun.fi -sivulta. Opetukset voi myös ostaa äänitteinä Perussanoman verkkokaupasta.

Pian posti tuo monille arpoja, jotka lunastamalla voi tukea Raamattuopiston työtä ja saada hyviä voittoja.  Päävoittona on kahden hengen matka Israeliin, lisäksi voit voittaa jonkun yli 45.000 muusta mukavasta palkinnosta. 

Raamattuopisto järjestää arpajaiset yhdessä Tavara-arpa ry:n kanssa. Edelliset arpajaiset onnistuivat hyvin ja toivomme että Raamattuopiston ystävät nytkin ovat valmiita lunastamaan arvat.  Kaikki taloudellinen tuki on hyvin tarpeen, jotta saamme maksetuksi lisäsiiven rakentamista varten otetut lainat pois.

Arpoja lähetetään Raamattuopiston osoiterekisterissä olevien lisäksi myös mm. muutaman lehden välissä. Siksi joku voi siis saada useammankin arpanipun. Jos et halua lunastaa arpoja, palautathan ne Tavara-arpaan.

Arpavoittajien lisäksi voittajia ovat erityisesti ne sadat lapset ja nuoret, jotka saavat vuosittain Raamattuopiston ja Vuokatinrannan tapahtumista rakennuspuita turvalliseen ja hyvään elämään.

pro apple education version 3ds max 2017 product key adobe acrobat 9 pro mac os edition student price acrobat xi pro light discount cc master collection
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!