message
component

Etusivu

Satavuotisen Suomen kunniaksi järjestetään Keski-Suomessa Keuruun kirkossa kiitoskonsertti, jossa esiintyvät laulajat Erkki Liikanen ja Pertti Kallio. Keuruun seurakunnan ja Suomen Raamattuopiston konsertilla kiitetään etenkin veteraaneja, sotainvalideja ja lottia vapaasta Suomesta.

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Erkki Liikanen on ollut tuttu esiintyjä meille suomalaisille jo 60-luvulta lähtien. Kaksi syksyn säveltäkin voittanut laulaja nauttii nykyään ansaituista eläkepäivistään ja aktiviteettia hän saa lapsenlapsistaan, sekä satunnaisista konserteista ja hyväntekeväisyystyöstä. Liikasta säestää konsertissa Tapio Rekola.

Suomen Raamattuoiston laulajaevankelista Pertti Kallio on vuosikymmenien aikana esiintynyt jo noin 20 äänitteellä. Viimeisimmän Laulukuvia- levynsä myötä Pertti on kiertänyt Laulukuvia-yhtyeensä kanssa ympäri Suomea. Uudella levyllä on mm. hengellisiä lauluja uusina sovituksia, joita artisti mielellään kutsuu laulelmiksi.

-        Laulelma on laulullinen sävellys, jota kannattelee laulun tarina ja tulkinta. Usein pienimuotoinen säestys toimii niissä parhaiten. Laulukuvilla haluan koskettaa kuulijoitani, Pertti Kallio kertoo.

Isänmaallinen majataloilta – konsertti järjestetään Keuruun kirkossa sunnuntaina 24.9. klo 18 alkaen. Illassa on artistien lisäksi mukana myös illan emäntänä Hanna Rahikainen. Konserttiin on vapaa pääsy ja tilaisuudessa kerätään kolehti. Lisäksi kirjoja voi ostaa kirjapöydästä ja tilaisuudessa on myös tarjoilua.

TESTISIVU

Tähän voidaan päivittää InfoTV:llä näytettävää sisältöä.

Sisälle Sanaan – Raamattu läpi vuodessa

SRO-Sisalle sanaan-686x345

 

Lähde vuoden mittaiselle matkalle elämäsi tärkeimmän kirjan pariin. Sisälle Sanaan on kahdeksasta viikonlopusta koostuva mukaansa tempaava sarja, joka antaa kokonaiskuvan Raamatusta.

Uskonpuhdistuksen löytö oli, että Raamattu on uskomme ja elämämme ylin ohje. Tiedämmekö me, mitä pyhä kirja opettaa?

Kukin yksittäinen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, mutta eniten hyödyt osallistumalla kaikkiin viikonloppuihin.

Tätä on Sisälle Sanaan

* Raamattu haltuun vuodessa

* Innostavaa opiskelua asiansa osaavien opettajien johdolla

* Mahdollisuus käydä koko sarja tai valita itselle sopivat viikonloput

* Suppeampi osallistuminen: vain viikonloput (5 ov)

* Laajempi osallistuminen: viikonloput + kirjalliset tehtävät (12 ov)

* Voit halutessasi tehdä kunkin viikonlopun aiheeseen liittyvät kirjalliset tehtävät ja saat niistä palautetta.

* Mahdollisuus alennukseen Raamatunmaan matkasta

* Reilut alennukset kurssikirjoista

* Todistus raamattutiedon monimuotokoulutuksen suorittamisesta 

* Täydennyskoulutusta seurakunnan työntekijälle

 

Hinnat

Koko Sisälle Sanaan sarja (8 viikonloppua) 320 €.

Yksittäinen viikonloppu 46 €.

Koko sarjaan osallistuvalle matkaan 200 euron alennus.

Vähintään yhteen viikonloppuun osallistuvalle matkaan 70 euron alennus.

Koko sarjaan osallistuvalle Antti Laadon Vanhan testamentin kommentaarisarja puoleen hintaan Perussanoman myymälästä.

 

Viikonloput

LAKI – Sisälle Sanaan viikonloppu (15.-17.9.2017)

1.-5. Mooseksen kirjat. Tässä on kaiken perusta: maailman luominen, patriarkkakertomukset, Jumalan valitsema kansa, Egyptistä vapautuminen. Mitä voimme oppia uskomme "juurista"?

PROFEETAT – Sisälle Sanaan viikonloppu (6.-8.10.2017)

Juutalainen jaottelu: Joosuan kirja, Tuomarien kirja, 1.-2. Samuelin kirja, 1.-2. kuningasten kirja, Jesaja, Jeremia, Hesekiel ja kaksitoista ”pientä" profeettakirjaa. Valittu kansa käy luvattuun maahan, saa kuninkaan ja menestyy, mutta samalla kääntyy kerta toisensa jälkeen epäjumalien puoleen. Keitä olivat profeetat ja mitä heillä oli sanottavanaan aikoinaan Israelin kansalla ja nyt meille?

KIRJOITUKSET – Sisälle Sanaan viikonloppu (24.-26.11.2017)

Juutalainen jaottelu: Psalmit, Job, Sananlaskut, Ruut, Laulujen laulu, Saarnaaja, Valitusvirret, Ester, Daniel, Esra, Nehemia, 1.-2.  aikakirja. Psalmeissa on elämän tuntoja syntymästä hautaan, Jobin kanssa painimme kärsimyksen ongelman kanssa, Sananlaskut ja Saarnaja vievät meidät viisauden äärelle. Millainen Jumala meille paljastuu näiden kirjojen kautta?

EVANKELIUMIT – Sisälle Sanaan viikonloppu 20.-22.1.2017

Matteus, Markus, Luukas ja Johannes. Ydin on tässä: Jeesus on Kristus. Mutta tunnemmeko me hänet ja ymmärrämmekö me häntä? Jeesus on kaikki kaikessa. Otamme asiasta selvää.

APOSTOLIEN TEOT – Sisälle Sanaan viikonloppu 10.-12.2.2017

Varhaisen kirkon lähetystyö kohtasi monia vaikeita kysymyksiä. Miten niistä selvittiin? Miten Pyhä Henki toimi ja toimii edelleen?

PAAVALIN KIRJEET – Sisälle Sanaan viikonloppu 10.-12.3.2017

Roomalaiskirje, 1.-2. korinttilaiskirje, 1.-2. tessalonikalaiskirje, Galatalaiskirje, Efesolaiskirje, Filippiläiskirje, Kolossalaiskirje, 1.-2. timoteuskurje, Kirje Titukselle ja Kirje Timoteukselle. Luther löysi kirkkaan evankeliumin Paavalin kirjeistä. Toimeliaana miehenä Paavali opetti esimerkiksi jumalattoman vanhurskauttamisesta, avioliitosta, elämästä Kristuksessa, kristityn vapaudesta ja Jeesuksen paluusta. Miten nämä kirjeet antavat aikaansa sidottuihin ongelmiin ajattomia vastauksia?

KATOLISET KIRJEET JA HEPREALAISKIRJE – Sisälle Sanaan viikonloppu 7.-9.4.2017

1.-2. Pietarinkirje, 1.-3. Johanneksen kirje, Jaakobin kirje, Juudan kirje ja Heprealaiskirje. Pietari, Johannes, Jaakob ja Juuda antoivat varoituksia harhaopeista ja vääristä opettajista. Olivatko apostolit turhankin ”tiukkapipoja”? Mikä olisi meille turvallinen tie kuljettavaksi?

JOHANNEKSEN ILMESTYS – Sisälle Sanaan viikonloppu 5.-7.5.2017

Kauhistavia näkyjä, mutta samalla myös näkyjä taivaan ihanuudesta. Tätä on Johanneksen ilmestys. Tarkempi tutustuminen kirjaan poistaa vääränlaisen pelon, luo luottamusta ja tuottaa toivoa ja turvallisuutta.

 

MATKA

Vuosittain vaihtuva kohde johonkin Raamatun maahan (Israel, Kypros, Kreikka tai Turkki).

 

Hae nyt

Voit aloittaa Sisälle Sanaan viikonloppujen läpikäymisen milloin vain. Keväällä käydään läpi Uusi testamentti ja syksyllä Vanha testamentti. Ilmoittaudu Sisälle Sanaan linjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen alla olevaan osoitteeseen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–15.

Jos haluat osallistua vain yksittäisiin viikonloppuihin, niihin ilmoittaudutaan erikseen netissä olevan viikonlopun ohjelman kautta (sro.fi/raamattuopisto/kurssit-ja-tapahtumat/tulevat-kurssit-ja-tapahtumat) tai soittamalla opintotoimistoon. Myös koko vuodeksi ilmoittautuneiden tulee ilmoittautua vielä erikseen kuhunkin viikonloppuun, jotta majoitustoiveet ja ruoka-aineallergiat voidaan ottaa huomioon.

Vastaava opettaja

Teologian maisteri Veli-Matti Kujala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9119.

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto / Sisälle Sanaan, PL 15, 02701 Kauniainen

 

Reitti Johanneksenkirkolta piknik-paikalle.

HSP-piknik-kartta

Suomen Raamattuopistolla alkaa noin vuoden kuluttua uusia opintolinjoja. Suunnitelmissa on urheilulinjan ja teatterilinjan aloittaminen lukuvuonna 2017- 2018.

Urheilulinja

Odotettu Urheilulinja starttaa syksyllä 2017. Jos yksi näistä teemoista kiinnostaa, paikkasi voi silloin olla Suomen Raamattuopistolla:

 - Liikunta arjen harrastuksena

 - Tavoitteellinen urheilu

 - Valmentaminen 

 - Urheilulähetystyö

 - Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muotoja

 - Kristillinen Urheiluseuraharrastus  

 - Liikunnan psykologia

 - Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

 - Liikunnan alan ammattilaisuus

Linjalla on runsaasti yhdessä pelaamista ja liikuntaa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä tavoittavia liikuntatapahtumia yhdessä seurakuntien kanssa. Urheilulinja soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnasta ja urheilusta, haluat kehittyä valmentajana ja tai pelaajana sekä kasvaa kristittynä. Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa! Mikäli olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä!

Kustannukset (arvio, pienet muutokset mahdollisia):

357 € / kk (sisältää opetuksen ja lounaan) 457 € / kk (sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja täysihoidon)

Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea (opintorahaa, asumislisää ja/tai opintolainaa). Katso lisää www.kela.fi tai kysy opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (09 5123 310).

Lisätietoja: 

Urheilulähetystyöntekijä Niko Ijäs, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Teatterilinja

Vuoden 2017 syksyksi on myös kaavailtu toista uutuuslinjaa, joka painottuisi erityisesti teatteriin. Suomen Raamattuopistolla ovat tällä hetkellä suositut Musiikkilinja ja Missiomusalinja, jotka ovat aiemminkin tuottaneet teatteriesityksiä.
 
Teatterilinjan yhteyshenkilö on Matti Halén, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
windows xp professional purchase windows xp professional lt 2011 purchase autodesk autocad lt 2011 serial number where can i autosketch 10 access 2013 student version
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!