message
component

Opiskelemaan


Kaikille Raamattuopiston pitkille linjoille on hakumenettely. Hakuajat vaihtelevat linjakohtaisesti. Voit täyttää lomakkeen sähköisesti, tulosta lomake tämän jälkeen ja postita se linjan vastaavalle opettajalle tai opintotoimistoon. Hakulomakkeita voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910.

Avoin raamattukoulu
Kristittynä Suomessa
Musiikkilinja
Missiomusalinja
Nuorten raamattulinja ja PK International
Seurakuntakoulu
Sielunhoitolinja
Teatterilinja
Urheilulinja - Faith and Sports
Sisälle Sanaan
YKI-treeni

raamattuopisto opiskelemaan

Raamattuopistolla kunnioitamme ihmisten erilaisuutta. Tahdomme antaa tilaa kysellä ja pohtia, etsiä ja löytää. Raamattuopisto on myös oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä.

Lukukauden- tai vuoden mittaisia linjoja on tällä hetkellä useita. Linjasta riippuen voit opiskella täysipäiväisesti, monimuoto-opintoina tai lyhyemmissä yhden tai kahden viikon jaksoissa. Täysipäiväisiin opintoihin on mahdollista hakea Kelan toisen asteen opintotukea. Yksityiskohtaiset hakuohjeet löydät kunkin linjan omilta sivuilta.

Vapaa-aikana opisto ympäristöineen tarjoaa monenlaista: kirjasto, hengellisten kirjojen kauppa ja kuntosali paikanpäällä sekä uimahalli, jäähalli ja liikuntamaastot lähellä. Pääkaupunkiseudulta löytyy myös monipuolinen kulttuurianti sitä haluaville.

pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!

    javgen