message
component

Avoin raamattukoulu

 


Vuokatinvaaran juurella, Nuasjärven rannalla Sotkamossa sijaitsee Raamattuopiston loma- ja kurssikeskus Vuokatinranta, missä järjestetään vuosittain kolme liikuntapainotteista arkkiviikkoa.

Ruska-arkki eli patikointia ja retkeilyä maanantaista perjantaihin syyskuussa.

Lumi-arkki keväthankien aikaan, hiihtoa ja lumikenkäilyä maanantaista perjantaihin.

Kevätarkki talven viime hangilla, hiihtoa ja lumikenkäilyä maanantaista perjantaihin.


Ilmoittautumiset

Vuokatinrannan Arkki-viikoille imoittaudutaan suoraan Vuokatinrantaan.
P. 08 619 470 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opintojen sisältö

Avoimen raamattukoulun oppikirja on Raamattu. Joka viikko luennoilla käydään lävitse jokin Vanhan testamentin sekä jokin Uuden testamentin kirja. Laajimmat kirjat jaetaan kahdelle viikolle. Lisäksi useimmilla viikoilla on kolmaskin aihe, joka auttaa ymmärtämään paremmin Raamattua, kristillistä uskoa ja elämää. Lukukauden 2017–2018 viikkoaiheet näet kohdasta viikko-ohjelmat. Viikoittainen opetuksen määrä on normaalisti noin 30 tuntia.

Syyslukukausi 2017
4.9.–15.12.2017

Kevätlukukausi 2018
8.1.–25.5.2018

Arkin opettajat

Arkista vastaa teologian maisteri Santeri Marjokorpi. Mukana on monia tunnettuja ja arvostettuja raamatunopettajia kuten Raimo Mäkelä, Juha Vähäsarja ja Lauri Vartiainen. Kokenutta joukkoa täydentävät Raamattuopiston nuoret ja osaavat opettajat.


Monet elämäänsä uutta suuntaa etsivät ihmiset haluaisivat opiskella Arkilla, mutta taloudelliset mahdollisuudet tähän puuttuvat. Tule mukaan Arkki-kummiksi. Voit halutessasi antaa lahjasi Avoimelle raamattukoululle. Kertyneillä varoilla lahjoitamme vapaaviikkoja sellaisille opiskelijoille, joilla ei muuten ole mahdollisuuksia päästä opiskelemaan Raamattua.

Voit ottaa yhteyttä Raamattuopiston toimistoon p. 09 5123 910 tai tehdä lahjoituksen vaikkapa verkossa.

Kiitos lahjastasi.


Viikkokävijäksi voit ilmoittautua Raamattuopiston opintotoimistoon, joka palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9-16, p. 09 5123 910 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Jos lähetät sähköpostia, muistathan mainita myös majoitustoiveesi.

Pidemmäksi jaksoksi opiskelemaan hakevien toivomme ilmoittautuvan nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella. Jos ilmoittaudut paperisella hakulomakkeella, tulosta lomake ja postita se linjan vastaavalle opettajalle tai opintotoimistoon. Hakulomakkeita voi myös tilata opintotoimistosta.

Vastaava opettaja

Teologian maisteri Santeri Marjokorpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 381 4288.

Postiosoite:
Suomen raamattuopisto / Avoin raamattukoulu
Helsingintie 10
02700 Kauniainen

revit 2017 educational student license cost autodesk inventor professional 2015
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!