message
component

PK International

pk-inter-hae-pk-international
Haku syksyllä alkavalle PK Internationalille on alkanut!

Hae PK Internationalille nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen alla olevaan osoitteeseen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Vastaukset tulevat SÄHKÖPOSTILLA. Ilmoita hakulomakkeessa mikäli haluat erikseen postilla. 

 Hakuaika päättyy keväälle 22.12.2017 ja syksylle 20.8.2018

 

Linjan vastaava opettaja 

Hanna-Maria Orava, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9115 tai p. 040 4555 596.

Postiosoite:
Suomen Raamattuopisto/ Nuorten raamattulinja, PL 15, 02701 Kauniainen

Lukuvuosi 2017–2018

pk-inter-kustannukset

Kuukausimaksu on 418 €.

Hinta sisältää opetuksen ja täysihoidon kahden hengen huoneessa lähiopetusviikoilla sekä ulkomaan opintojaksoon liittyvät matkat ja ylläpidon

Opiskelua varten voi hakea Kelalta toisen asteen opiskelijan opintotukea (opintorahaa, asumislisää ja/tai opintolainaa). Katso lisää www.kela.fi tai kysy opintotoimistosta p. 09 5123 910, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

pk-inter-opiskeluTärkeät päivämäärät

Lukuvuosi 4.9.2017-1.6.2018

Opiskelu tapahtuu syyskaudella yhdessä Nuorten raamattulinjan kanssa. Kevään kahden kuukauden mittainen harjoittelujakso suuntautuu ulkomailla. Harjoitteluun liittyy orientaatiojakso sekä matkan jälkeinen kokemusten purku.

Opiskelu PK Internationalilla

Opiskelu tapahtuu pääasiassa päivisin klo 8.30–16.30. Tämän lisäksi ohjelmaan kuuluu muutamia ilta- ja viikonlopputapahtumia sekä matkat kotimaassa ja opintojakso ulkomailla.  

Kaikille yhteiset opinnot 

Luentoja Raamatun kirjoista.                                                                                
Kristillisen uskon ja luterilaisen uskonkäsityksen keskeinen sisältö
Kuka minä olen -identiteettityöskentely syksyllä                                             
Mikä minusta tulee -opiskelu ja uravalinta -työskentely keväällä
Ihmissuhde - ja vuorovaikutustaidot
Sielunhoito ja toisten auttamisen välineet
Kokemuksia ja valmiuksia kristillisen työn eri aloilta
Lähetystyö
Kristinuskon puolustaminen

Valinnaiset opinnot (valitse mieluisin)

Musiikki: liity opiston nuorten kuoroon tai tule mukaan biisipiiriin.
Ilmaisu: kokeile ja kehitä ilmaisullisia taitojasi.
Mediatyö: opettele valokuvausta.
Vapaaehtoistyö: lapsityötä, nuorisotyötä, vanhustyötä, tapahtumien järjestelyä  – mitä kukin osaa.

Opintomatkat

Suomessa toteutettavat opintomatkat kuuluvat kurssin hintaan.

Ulkomaan opintojakso kevätlukukaudella

Opintojaksolla suunnataan kiehtovaan Etu-Aasiaan, kristinuskon syntysijoille. Matkaa kestää kaksi kuukautta, maaliskuusta huhtikuulle. Kevään kurssimaksu kattaa matkat sekä ylläpidon kohteessa.

Opintojakson tavoitteena on tutustua kansainvälisen työn arkeen kohdemaissa. Tutuksi tulevat  kohdemaan kulttuuri, ja monet uudet ihmiset. Osallistumme myös itse työhön eri tavoin. Ryhmä liikkuu ulkomaan kohteessa yhdessä ja matkalle lähtee mukaan vetäjäksi yksi työntekijä. Matka toteutetaan yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa.

Lisäksi vielä

Opiskelijoiden rukouspiirit, yhteiset illanviettot ja peli-illat. Opistolta löytyy myös kuntosali, kirjasto ja tietokoneita. Kannattaa myös hyödyntää pääkaupunkiseudun monenlaisia ajanviettomahdollisuuksia.

 

 

 


Kiva porukka, yhteyttä, ystävyyttä ja yhteinen tehtävä maailmalla = PK International. Linja on tarkoitettu sinulle 18–26-vuotias nuori aikuinen, joka haluat opiskella Raamattua ja saada ainutlaatuisen näkökulman kansainväliseen työhön.

Lukuvuoden aikana opiskelemme Raamatun, kristillisen uskon ja lähetystyön perusteita. Tutustumme erilaisten kulttuurien ja uskontojen väliseen kohtaamiseen.  Syvennymme myös kokonaisvaltaiseen kristillisen työn eri osa-alueisiin ja menetelmiin Suomessa ja maailmalla. Samalla sinulla on myös hyvä mahdollisuus kysellä ja prosessoida omaa kutsuasi ja paikkaasi Jumalan valtakunnan työssä.

Opiskeluun sisältyy ainutlaatuinen n.1,5kk  mittainen opintojakso ulkomailla.

Linjalla opiskellaan ja eletään arkea nuorten raamattulinjan kanssa yhdessä.

Linja toteutetaan yhteistyössä lähetysyhdistys Kylväjän kanssa.

Seuraa blogia maailmalta: http://pkinternational.omablogi.fi/

price of autodesk autocad 2012 of autodesk autocad 2012 of creative 6 creative suite 6 light price purchase acrobat pro dc for apple mac os creative suite 6 mac os edition education discount cheap license autosketch 10 continue reading
cost of autocad architecture 2018 adobe after effects cs6 educational important source dreamweaver cs6 for apple mac os where can buy visio professional
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!