message
component

Seurakuntakoulu

Opintojen laajuus

Viikonloppu tehtävineen vastaa 1,5 ov opintoja. Koulutukseen liittyy pieniä kirjallisia etätehtäviä, joita suoritetaan kurssiviikonloppujen välissä. Seurakuntakoulun kokonaisuus on 12 ov. Koulutuksesta saa todistuksen, josta ilmenee opintojen laajuus ja sisällöt.

Opettajat

Opettajina toimii useita Raamattuopiston työntekijöitä sekä monien seurakuntien ja kristillisten järjestöjen työntekijöitä. Seurakuntakoulun vastaavina opettajina toimivat Veli-Matti Kujala sekä Eija ja Jouni Koskela.


Jo kahden vuosikymmenen aikana Seurakuntakoulu on valmentanut satoja vapaaehtoisia ympäri Suomen palvelemaan omaa seurakuntaa ja niiden alueilla toimivia kristillisiä järjestöjä.  

Seurakuntakoulun kanssa olet rakentamassa kirkon, seurakuntien ja sen piirissä toimivien järjestöjen huomista. Tulevaisuudessa niiden kaikkien työ tulee entistä enemmän rakentumaan koulutettujen vapaaehtoisten panoksen varaan. Kyse ei ole vain taloudesta. Tehtävästään innostuneet maallikot  – pienpiirien vetäjät, puhujat, ahdistuneen kuulijat ja jumalanpalvelusten avustajat – tuovat seurakuntiin uutta virtaa.

Näitä kursseja on ollut ilo vetää ja opiskelijoiden innostus kristityn kutsumuksesta ja omassa seurakunnassa palvelemisesta on tullut läpi kaikilla koulutusjaksoilla. Kutsumme sinua mukaan tähän rakennustyöhön – rukoilemaan ja antamaan taloudellista tukea.

Kiitos lahjastasi.

Seurakuntakoulun vastaavat opettajat Veli-Matti Kujala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9119 sekä Eija ja Jouni Koskela.

Seurakuntakoulu on tauolla lukuvuonna 2016-2017

Voit katsoa tulevien viikonloppujen kurssitarjontaa täältä.

Listalla on edelleen kursseja, jotka ovat kuuluneet Seurakuntakoulun kokonaisuuteen.

Koulutus ja yksittäiset viikonloput ovat kaikille avoimia. Kuhunkin viikonloppuun tulee ilmoittautua vähintään seitsemän päivää aikaisemmin.

Opintotoimisto palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9-15, p. 09 5123 910, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Vastaavat opettajat

Veli-Matti Kujala Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9119.

Eija ja Jouni Koskela

Kurssimaksut

Viikonlopputapahtuman kurssimaksu 46 €
Mielenterveyspäivät 88 €
Matka halki Raamatun -viikonloppu 28 €
Sielunhoitopäivät 88 €

Jos ilmoittaudut lukuvuoden alussa kaikille kursseille maksat kurssimaksuna vain 390 € (norm. 431 €). Kurssimaksu tulee maksaa ensimmäisen tapahtuman yhteydessä.

Täysihoito

Majoitus Ystävien talossa
2 hh 120 €, 1 hh 170 €

Majoitus vanhassa asuntolassa
2/3 hh 110 €, 1 hh 150 € tai 4 hh 89 €

Hinnat sisältävä täysihoidon koko viikonlopun aikana.

Muualla majoittuvat osallistujat voivat ostaa viikonlopun ateriapaketin, joka sisältää ohjelman mukaiset ateriat paitsi ei aamiaisia eikä iltapaloja. Yksittäisiä aterialippuja voi myös ostaa.


Palkatut työntekijät eivät voi tehdä kaikkea. Siksi vapaaehtoistyö seurakunnissa on erittäin tärkeää. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokous päätti kokouksessaan 12.9.2001 suositella kirkollisille oppilaitoksille, että ne järjestäisivät saarnakoulutusta. Raamattuopiston Seurakuntakoulu vastaa piispainkokouksen suosituksen mukaista koulutusta.

Seurakuntakoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat

Oppia enemmän Raamatusta ja kristillisen uskon perusteista ja löytää oman paikkasi seurakunnassa ja kristillisissä järjestöissä tai tapasi toimia hengellisessä työssä. Kurssilta saat valmiuksia mm. sielunhoito-, julistus- ja raamattupiirityöhön ja voit poihtia yhdessä muiden kanssa hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kokemuksia Seurakuntakoulusta

Merja VuohelaSeurakuntakoulu on merkinnyt minulle monia ahaa-elämyksiä, jaettuja kokemuksia opiskelutovereiden kanssa ja vahvaa Jumalan läsnäoloa - mitä muuta voisin opiskelulta toivoa. Lähiviikonloppujen jälkeen en malttaisi lähteä pois Raamattuopistolta, niin ihanaa ja antoisaa opetus Seurakuntakoulussa on. Kotitehtävät syventävät lähiviikonloppujen opetusta ja saavat pohtimaan asioita henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Kun otat matkaevääksi Raamatun ja avoimen, tutkivan mielen ja tulet yllättymään positiivisesti Seurakuntakoulun annista. Avaa siis sydämesi Jumalan kutsulle ja lähde mukaan Seurakuntakouluun. Toimin mielelläni oppaana matkallasi ja vastaan seurakuntakoulun opiskelijana mieleesi nousseisiin kysymyksiin.
Merja Vuohela

kirsti_pekkanenSeurakuntakoulu on lisännyt ymmärrystäni kristittynä elämisestä ja kristillisen uskomme perusteista. Eri teemoihin keskittyneet viikonvaihteet muodostavat monipuolisen kokonaisuuden ja haastavat pohtimaan Raamattua eri näkökulmista. Seurakuntakoulussa olen saanut kokea myös kristittyjen yhteyttä. Suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät paikkaansa kristittynä.
Kirsti Pekkanen

look here adobe creative suite 6 product key discount creative suite 6 discount 3ds max 2017 3ds max 2017 license
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!