message
component

Tekemistä ja kokemista

Syksy 2017

Keskiviikkoillan raamattuluennot klo 19-20.30 (kahvit klo 18.30). Syksyn aikana käymme läpi Roomalaiskirjettä. Aloitamme keskiviikkona 13.9.2017.

Luennon aikana voit antaa myös esirukouspyyntöjä, joita muistamme illan päätteeksi pidettävässä esirukoushetkessä. Luennon jälkeen on mahdollisuus myös keskusteluun illan teemasta.

Illan aikana kerätään kolehti Vuokatinrannan hengelliselle työlle.

Tervetuloa!

Päivämäärä Viikko Käsiteltävä asia Raamatunkohta Luennoitsija
13.09.2017 37 Johdanto Roomalaiskirjeeseen, Evankeliumin voima Room 1 Kari Ikonen
20.09.2017 38 Oikeudenmukaisen Jumalan edessä Room 2 Pentti Smeds
27.09.2017 39 Syntinen ja vanhurskas Room 3 Juha Hasanen
04.10.2017 40 Aabraham, uskonvanhurskauden isä Room 4 Matti Malinen
11.10.2017 41 Varman pelastuksen perustus Room 5 Antti Lankinen
18.10.2017 42 Kristukseen kastettu - palvelijaksi vapautettu Room 6 Pentti Hiltunen
25.10.2017 43 Lain alaisena ja vapaana laista Room 7 Pirjo Juntunen
01.11.2017 44 Uusi elämä ja Jumalan rakkaus Room 8 Ritva Olkkola-Pääkkönen
08.11.2017 45 Jumalan vapaa valinta - pelastus on tarkoitettu kaikille Room 9 ja 10 Raimo Myyryläinen
15.11.2017 46 Pelastus ja uusi elämä Room 11 ja 12 Raimo Lehrbäck
22.11.2017 47 Kuuliaisuus esivallalle ja heikon tukeminen Room 13:1 - 15:13 Jouko Kauhanen
29.11.2017 48 Paavalin tehtävä ja terveiset Roomaan Room 15:14 - 16:27 Mika Pouke

 

 

 

Vuokatinrannan päiväpiiri kokoontuu kodeissa tai Vuokatinrannassa maanantaisin klo 11-13 parillisilla viikoilla (joskin poikkeamia tästä käytännöstä voi myös joskus olla).

Vuokatinrannan päiväpiiri on kokoontunut jo vuosikymmeniä talviaikaan. Ystäväpiiri tukee Vuokatinrannan ja Syväntöjen Israelissa tekemää Raamattulähetystyötä. Piirissä käy sotkamolaisia ja joskus myös naapuripitäjistä tulevia Vuokatinrannan työn tukijoita ja esirukoilijoita.

Kokoontumisten aluksi myydään arpoja Syväntöjen ja Vuokatinrannan työn hyväksi, sitten pidetään seurat ja lopuksi katsotaan kuka voittaa arpajaisissa.

Kokoontumispaikoista ja kyydestä saat lisätietoa puhelimitse Vuokatinrannasta (nro. 08619470 arkip. klo 9-16) ja Sotkamon seurakunnan kirkollisista ilmoituksista Sotkamo-lehdessä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan

VR talvi

Lomalle luontoon – tuo hermosi huoltoon

Hiihdä perinteistä tai luistelutyylillä. 100 kilometrin mittaiselle latureitistölle on mökiltä matkaa vain muutamia kymmeniä metrejä. Latukartta FastROI-karttapalvelusta. Laskettele Vuokatinrinteillä, hissiasemalle matkaa on vain muutamia satoja metrejä. Lumilautaile ja harrasta snowtubingia, lumilautatunneli kävelymatkan päässä. Moottorikelkkaile uusiin maisemiin Kainuun Elämysmatkojen, Kuusela Safarin tai Vuokatti Safarin kanssa. Huskysafarille vie Vuokatti Husky Oy.

Jäällä näet maisemat avarammilta aloilta

Tule luistelemaan perinteiseen tyyliin tai retkiluistimin. Kaloja narraamaan pilkkien. Ajamaan kartingia jääradalla. Palvelun tarjoavat Vuokatti Husky Oy ja Vuokatti Safari.

Viihdy paukkupakkasilla – paljon puuhaa tarjolla sisätiloissa

Angry Birds Activity Park Vuokatissa perinteiset liikuntalajit yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Liikuntaelämyksiä ja mukavaa tekemistä on kaiken ikäisille. Kokeile vaikkapa Freestyle Hallin skeittiramppeja ja Snowflex-sisähyppyrimäkeä. Voit myös treenata huippumodernissa kuntosalissa tai golfsimulaattorilla.

Läheisessä urheiluopistossa uit, vesijuokset, pelaat koripalloa, salibandya, tennistä, sulkapalloa ja lentopalloa tai voit kokeilla vaikkapa  seinäkiipeilyä tai jousiammuntaa. Katinkullan kylpylässä pelaat tennistä, sulkapalloa, squashia tai lentopalloa ja keilaat. Käytössäsi on myös kuntosali ja kokeilemaan golfsimulaattori. Vuokatti Actionin kanssa voit pääset kokeilemaan vauhdikkaita erikoisuuksia: bungeetrampoliinia ja kiiking-kilpakeinua. Kajaanin kaupunginteatteri tarjoaa teatterielämyksistä.

VR kesä

Lomalle luontoon – tuo hermosi huoltoon

Lenkkeile, sauvakävele, pyöräile, suunnista. Tarjolla hoidettuja luontopolkuja ja Vuokatrinvaararoilla 100 kilometrin retkeilyreitistö. Ratsasta (Vuokatin Ratsastuskoulu ja Huuskon Talli) tai osallistu hevosvaellukselle (Kainuun Vaellustalli Oy ja Vaellustalli Teerivaara).

Ui, melo, kalasta

 Vuokatinranta sijaitsee Nuasjärven rannalla. Lapsiystävällinen hiekkaranta kutsuu vesileikkeihin.  Käytettävissä veneitä ja kanootteja. Mahdollisuus kalojen narraamiseen. Kokeile koskenlaskua Vuokatin runsaissa vesistöissä (Kuusela Safari) tai rib-veneilyä (Vuokatti Safari). 

Golffaa

Tavallista golffia pelaat Katinkullan 18-reikäisellä golfkenttällä. Kokeilla voit myös metsägolffia (Vuokatti Action). 

Mäkeen ja ladulle kesälläkin

Lumilautatunneli mahdollistaa lumilautailun ja snowtubingin, hiihtoputki sivakoinnin. Kokeile alamäkiajoa maastopolkupyörällä tai osallistu rinneautokisaan (Vuokatinrinteet).

Sadepäivien puuhaa sisätiloissa

Angry Birds Activity Park Vuokatissa perinteiset liikuntalajit yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Liikuntaelämyksiä ja mukavaa tekemistä on kaiken ikäisille. Kokeile vaikkapa Freestyle Hallin skeittiramppeja ja Snowflex-sisähyppyrimäkeä. Voit myös treenata huippumodernissa kuntosalissa tai golfsimulaattorilla.

Läheisessä urheiluopistossa uit, vesijuokset, pelaat koripalloa, salibandya, tennistä, sulkapalloa ja lentopalloa tai voit kokeilla vaikkapa seinäkiipeilyä tai jousiammuntaa.

Katinkullan kylpylässä pelaat tennistä, sulkapalloa, squashia tai lentopalloa ja keilaat. Käytössäsi on myös kuntosali ja kokeilemaan golfsimulaattori.
 
Vuokatti Actionin kanssa pääset kokeilemaan vauhdikkaita erikoisuuksia: bungeetrampoliinia ja kiiking-kilpakeinua. Kajaanin kaupunginteatteri tarjoaa teatterielämyksistä.

fireworks cs6 for sale oem autocad mep 2017 read more
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!