message
component

Huoneistohotelli


Kajaanilaisen arkkitehti Simo Karjalaisen (Suunnittelutoimisto Määttä) hahmotelmia uudesta Vuokatinrannan matkailu- ja toimintakeskuksesta.

vr huoneistohotelli 1

 

Vuokatinranta Huoneistohotelli on suunniteltu rakennettavaksi nykyisen päärakennuksen yhteyteen eteläpuolelle.

vr huoneistohotelli 2

 

 

 

 

Vuokatinrannan johtaja
Kari Ikonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 748 1412

Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtaja
Timo Junkkaala
p. 09 5123 9110
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Vuokatinranta Oy on yhdeksän yksityishenkilön ja opiston tukijan perustama yritys, joka vastaa hotellin rakentamisesta.  Hankkeen toteuttamiseksi tarvitsemme lisää yksityishenkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat rahoittaa kristillisen lomakeskuksen kehittämistä. Riskittömimmin hankkeen toteuttamiseen voi liittyä sijoittamalla Vuokatinranta Oy:n vapaaseen pääomaan 5–10 vuodeksi sijoittajan haluaman summan neljän prosentin vuosikorolla.

Kainuun Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY) on luvannut investointitukea 30-35 prosenttia rakennuksen ja siihen liittyvän ympäristörakentamisen kustannuksista. Tämän tuen saaminen edellyttää, että hankkeen rahoitus on muuten kunnossa.

Sijoituskohteesta on tehty aluesuunnitelma ja hanketta koskeva liiketoimintasuunnitelma kannattavuuslaskelmineen.

Lähde mukaan rakentamaan ainutlaatuista Vuokatinrannan matkailu-, koulutus- ja virkistyskeskusta, jossa hyvä kristillinen sanoma, luonto, lepo ja liikunta yhdistyvät.

Lisätiedot
Vuokatinrannan johtaja
Kari Ikonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 748 1412

tietoa meista vr huoneistohotelli

Vuokatinrannan sijainti matkailualueen sydämessä antaa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa toimintaa ja kehittää uusia toimintamuotoja. Visiomme on, että Vuokatinrannan kristillinen loma- ja kurssikeskus kasvaa lähivuosina entistä merkittävämmäksi matkailu-, koulutus- ja virkistyskeskukseksi, jossa yhdistyvät hyvä kristillinen sanoma, virkistävä lepo ja liikunta.

Vastaamme näihin mahdollisuuksiin rakentamalla Vuokatinrantaan uutta majoitustilaa. Kesäkuussa 2012 valmistui  korkeatasoinen kahden rivitalon muodostama lomahuoneistokeskus. Lomaosakkeiden myynnistä ja ylläpidosta vastaa Perussanoma Oy. Lomaosakeviikkoja on edelleen myynnissä.

Toisessa vaiheessa on tarkoitus rakentaa huoneistohotelli, jonka 22 viihtyisissä huoneistoissa on yhteensä 140 vuodepaikkaa. Hotellissa on myös tasokkaat kokoontumistilat suurillekin ryhmille ja monia erilaisia toimintatiloja. Rakentaminen aloitetaan välittömästi rahoituksen järjestyttyä. Rakentamisesta vastaa Vuokatinranta Oy, joka on yhdeksän yksityishenkilön ja opiston tukijan perustama yritys.

Nämä laajennukset antavat mahdollisuuden järjestää lisää tapahtumia ja vastaanottaa enemmän matkailijoita ja lomanviettäjiä. Uusien tilojen myötä paikka sopii entistä paremmin myös mm. leirikoulujen ja työyhteisöjen virkistyspäivien pitopaikaksi.

Uusiutuva Vuokatinranta on siis enemmän kuin joukko uusia rakennuksia!

pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!