message
component

Seurakunnissa

Julistustoiminta - Ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta

Jumala loi ihmisen rakkautensa kohteeksi. Jokainen meistä on hänelle arvokas. Julistustoiminnassa tahdomme toimia Kristuksen pelastavan rakkauden käytössä etsien, hoitaen ja varustaen hänen antamiinsa tehtäviin. Työvälineenämme on sana ja rukous. Mutta tarjoamme myös kotipesän lämpöä ja mahdollisuutta mielekkääseen toimintaan. Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi.


Seurakunta:
Paikka:
Aika: ti . klo
Vierailijat:

Alakategoriat

Eero Junkkaala
Teologian tohtori Eero Junkkaala on toiminut Suomen Raamattuopiston rehtorina, Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä.Hän on väitellyt teologian tohtoriksi Raamatun arkeologian alalta, on kirjoittanut nelisenkymmentä kirjaa ja luennoinut kymmenessä maassa.

Pekka Heiskanen

Suomen Raamattuopiston Säätiön julistusjohtaja Pekka Heiskanen tykkää kirjoittaa lyhyttekstejä Elämään-lehden takakanteen. Hän lupaa, että blogit ovat verevämpiä runsauteen sortumatta. Blogistina Pekka on aloittelija. Lukijalle saattaa jäädä paljon anteeksi annettavaa. Parempi niin kuin jättää hampaan koloon.

Aino Viitanen

Suomen Raamattuopiston Säätiön Keski-Suomen aluejohtaja Aino Viitanen kirjoittaa armon epäsovinnaisia pilkahduksista, jotka usein yllättävät. Elämän ihmettely ja matkalla olon maku maistuvat näissä kirjoituksissa.Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kehittämispäällikkö Jukka Kivimäkeen saatat törmätä monissa yhteiskunnallisissa ja kulttuurisissa riennoissa. Hän on Suomen Raamattuopiston vapaaehtoinen julistustyöntekijä ja Ystävät ry:n johtokunnan jäsen, samoin mukana tukemassa Inkerin kirkon työtä Karjalan rovastikunnassa ja Sodderin seurakunnassa.

Eija Koskela

Eija Koskela on Suomen Raamattuopistolta nuorisonohjaajaksi valmistunut nainen, joka katselee ja ihmettelee elämää monenlaisten silmälasien läpi: mummuna, äitinä, vaimona, anoppina ja opettajana. Hänen ja miehensä Jounin kuusi lasta ovat aikuisia ja lentäneet pesästä.

learn more his comment is here autosketch 10 education edition indesign cs6 for os x education license
solidworks premium product key www.colornote.com find more information cost of creative suite 6 design
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!