message
component

Perustiedot

sro tietoa meista

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopiston keskuspaikassa Kauniaisissa toimii kristillinen kansanopisto, missä järjestetään pitkiä ja lyhyitä raamattukursseja sekä muuta koulutusta ja tapahtumia.

Raamattuopisto järjestää yhdessä luterilaisten seurakuntien kanssa toimintaa eri puolilla Suomea. Vuokatissa ja Oulussa järjestöllä on kristilliset loma- ja kurssikeskukset.

Raamattuopiston kustannusliike Perussanoma julkaisee kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä. Raamattuopiston ystävien yhdyssiteenä toimii Suomen Raamattuopiston Ystävät ry ja sen jäsenlehti Ystäväviesti.

Säätiöllä ja sen kustannusliikkeellä on noin 50 palkattua työntekijää ja moninkertaisesti enemmän vapaaehtoisia. Raamattuopiston talous on suureksi osaksi vapaaehtoisen tuen varassa.

Suomen Raamattuopiston Säätiön viestintäyksikkö toimittaa tiedotusvälineille ja muille kiinnostuneille ajankohtaista tietoa toimintaan liittyvistä asioista.

Yhteystiedot

Ollilainen Jaana

viestintäjohtaja, toimivapaalla 31.12.2017 asti
p. 09 5123 9156
p. 040 455 9026
jaana.ollilainen@sro.fi

Avellan Maarit

vt. viestintäjohtaja
p. 09 5123 9157
Maarit.Avellan@sro.fi

Törölä Taneli

graafikko
p. 040 417 6841
taneli.torola@sro.fi

Vähäsarja Petri

tiedottaja (toimivapaalla)
p. 09 5123 9154
p. 040 455 5597
petri.vahasarja@sro.fi

Alakategoriat

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopiston keskuspaikka on Kauniaisissa, jossa toimii kristillinen kansanopisto ja Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) toimipaikka. Raamattuopistossa järjestetään pitkiä ja lyhyitä raamattukursseja sekä muuta koulutusta ja tapahtumia. Diakissa voi suorittaa sosionomi amk-tutkinnon ja saada kelpoisuuden kirkon nuorisotyönohjaajaksi.

Raamattuopisto järjestää yhdessä luterilaisten seurakuntien kanssa toimintaa eri puolilla Suomea. Vuokatissa ja Oulussa järjestöllä on kristilliset loma ja kurssikeskukset.

Raamattuopiston kustannusliike Perussanoma julkaisee kirjallisuutta sekä Elämään- ja Perusta-lehtiä. Raamattuopiston ystävien yhdyssiteenä toimii Suomen Raamattuopiston Ystävät ry ja sen jäsenlehti Ystäväviesti.

Säätiöllä ja sen kustannusliikkeellä on noin 60 palkattua työntekijää ja moninkertaisesti enemmän vapaaehtoisia. Raamattuopiston talous on suureksi osaksi vapaaehtoisen tuen varassa.

autodesk autocad architecture 2018 autocad lt 2011 sales autocad lt 2018 student price
how much autocad architecture 2018 photoshop cc mac os edition student version www.colornote.com important link her response purchase revit 2017
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!