message
component

Tarjoamme seurakunnille


Balsami 320Työnäkynämme on  viedä evankeliumia erityisesti kauppakeskuksiin, kahviloihin, toreille, vankiloihin; paikkoihin joissa evankeliumi ei normaalisti ”kuulu kalustoon”.

Maailma on taistelutanner ja sen tuulet heittelevät meitä monin tavoin. Tämän olemme omakohtaisestikin joutuneet kokemaan. Vuonna 2004 meidät ”heitettiin” Jumalan tahdosta yhteiselle työmatkalle, joka on armosta kestänyt tähän asti. Matkalle olemme saaneet Jumalan armosta ”eväsrepun”, jossa Sana ja soitto saavat kuljettaa, niin meitä, kuin kuulijoitakin pelastajamme Jeesuksen yhteyteen, evankeliumin äärelle, rauhaan ja lepoon Kristuksessa.

Yhteydenotot

Arto Pietiläinen (laulu ja kitara)
p. 050 588 5334
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikko Ohra-aho (lyömäsoittimet)
p. 050 313 8308
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

srk tapahtumatSuomen Raamattuopiston julistustyöllä on tarjota seurakunnille suuri valikoima valmiiksi mietittyjä ja käytössä testattuja tapahtumia. Jokainen niistä on luonnollisesti muotoiltavissa vieläkin paremmin omaan seurakuntaanne sopivaksi. Tarvitsettepa raamattuopetuksen rukiista leipää, musiikilla höystettyä sanaa tai kohtaamista sielunhoidon teemojen äärellä, olemme valmiina palvelukseen. Kysy lisää oman alueen työntekijältä.

discount indesign cs6 discount indesign cs6 acrobat 9 pro educational autocad lt 2011 student price www.vistaprintdeals.com how office plus 2016 purchase
how much is autodesk autocad lt 2011 2016 os edition purchase
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!