message
component

Musiikkitapahtumat

Pro Fide-320
Pro Fide on kristillistä rock-musiikkia soittava yhtye Kauniaisista ja toimii osana Suomen Raamattuopiston Säätiön nuorisotyötä. Bändin tavoitteena on viedä eteenpäin sanomaa Jeesuksesta laadukkaan musiikin kautta.

Pro Fiden biisit kertovat kristityn elämästä ja uskon peruskysymyksistä. Jeesuksen tuntemisen kautta löytyy todellinen elämä ja toivo tänäkin päivänä. Pro Fide haluaa tavoittaa ihmisiä, jotka pitävät hyvästä rock-musiikista ja kaipaavat todellista sisältöä ja toivoa elämäänsä.

 

Pro Fide keikkailee mm. seurakunnissa, kouluissa, vankiloissa ja varuskunnissa. Myös akustisesti ja duona sekä triona. www.profide.net

Konserttitilaukset

Markus Ikonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 09 5123 9136

Nikula
Kirkon nuorisotyönohjaaja ja musiikinopettaja Mikko Nikula toimii Raamattuopiston musiikkilinjan vastaavana opettajana. Lisäksi hän keikkailee niin yksin kuin vuodesta 1997 saakka koossa olleen gospel-yhtye MGtH:n (Mikko Goes to Heaven) kanssa. MGtH on julkaissut useita levyjä, uusin pitkäsoitto Mestariteoksia ilmestyi 2012.

Mikko esittää yksin tai eri kokoonpanoissa pääosin omia laulujaan, joista suurin osa kuuluu myös MGtH-bändin ohjelmistoon. Tyylillisesti laulut ovat gospelpoppia folksävyillä. Hän vetää myös riparilauluiltoja ja on toiminut useissa tapahtumissa “housebandinä” eli vetänyt tuttuja hengellisiä lauluja niin, että väki on saanut laulaa mukana.

Mikolta voi myös tiedustella Raamattuopiston musalinjalaisia musisoimaan erilaisissa kokoonpanoissa.

Konserttitilaukset

Mikko Nikula
p. 0500 689 662
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


aino uusi

Lisätietoja
Aino Viitanen
p. 040 761 6293
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kytojoki
Kyösti Kytöjoki on konneveteläinen laulaja. Maanviljelijänä toimimisen ohella hän kiinnostui aluksi viihdemusiikista ja osallistui useisiin viihdemusiikin kilpailuihin, mm. MTV:n järjestämään Kyky -84 -taidekilpailuun. Kilpailujen myötä seurasi sekä levytyksiä että esiintymistilaisuuksia.

Vuonna 1990 tapahtui merkittävä käänne. Laulajan sydämessä syntyi usko Jeesukseen ja se innosti hengellisen musiikin tulkintaan. Kyösti Kytöjoki laulaa erilaisissa Sanan ja sävelen -illoissa ja pitää mielellään uskosta todistavia kirkkokonsertteja. Se on laulajaevankelistalle luonteva tapa julistaa rakkauden muuttavasta voimasta.

Konserttitilaukset

Kyösti Kytöjoki
p. 0422 323 215

Ikonen
Reijo Ikonen opiskeli laulua aluksi Porvoon Musiikkiopistossa ja sen jälkeen eri opettajien johdolla Wienin Musiikkikorkeakoulussa. Hän on laulanut mm. Suomen Kansallisoopperassa, Lahden kaupunginteatterissa, Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä pääsiäisoratorioita eri kaupunginorkesterien kanssa. Operettikonserttikiertueet ovat kotimaan lisäksi suuntautuneet myös ulkomaille.

Vuonna 1999 helmikuussa Reijo Ikosen puoliso sairastui vakavasti ja kuoli saman vuoden joulukuussa. Tämän surun aikana hän sai apua ja voimaa uskosta. Surusta nousi nousi lauluja, jotka ovat lohduttaneet monia.

Levytyksiä

2001 Surusta nousee laulu (saavutti 15 000 kultalevyn rajan)
2002 Jouluaamun rauha
2004 Yksin rakkaus
Tenorissiomo

 

Konserttitilaukset

Reijo Ikonen
p. 040 573 9210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

autocad civil 3d 2015 serial number see page microsoft access 2013 education license
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!