message
component

Vuokatinrannan ystävät

VR-VRnYstavat-Tue-686x345

Tämä vanha sanonta pitää paikkansa myös Vuokatinrannan kohdalla. Kutsumme sinut mukaan tapahtumiin, talkoilemaan, ystäväksi – elämään arkea kanssamme. Ystävien esirukoukset ja taloudellinen tuki ovat välttämättömiä työllemme. Ilmoittaudu mukaan yhteiseen työhön jo tänään.

Vuokatinrannan hengellisen työn kuluja katetaan lahjoitusvaroin. Toiminnan ylläpidon ja kehittämisen kannalta erityisen tärkeää on säännöllinen tuki. Helpoiten voit antaa tukesi e-maksuna tai suoramaksuna (korvaavat vanhan tutun suoraveloituksen). Kertalahjoitusta varten tiedot alla.

Tilinumerot

OP-Pohjoja FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30
Viite: 130 00066 0514

Vuokatinrannan ystävänä saat kuusi kertaa vuodessa ystäväkirjeen, jossa kerromme arjen kuulumisista, tulevista tapahtumista ja ystävätarjouksista. Lisäksi saat neljä kertaa vuodessa Ystäväviesti-lehden, joka kertoo Raamattuopiston työstä maanlaajuisesti.

Haluan liittyä Vuokatinrannan ystäväksi

 

Nimi 
Lähiosoite 
Postitoimipaikka 
Sähköpostiosoite 
Puhelin 

Haluan tukea Vuokatinrannan työtä säännöllisesti

Tukisummani on  10 € / kk
15 € / kk
30 € / kk
50 € / kk
Muu summa

Haluan maksaa tukeni

e-lasku (kun saat sopimusvahvistuksen, aktivoi e-lasku omassa verkkopankissa käyttäen asiakasnumeroa ja viitenumeroa)
suoramaksu (kun saat sopimusvahvistuksen, ota yhteyttä pankkiisi suoramaksun aktivoimiseksi)
tili- ja viitetietoja käyttäen (katso tiedot yllä)

VR-VRnYstavat-Talkoolaiseksi-686x345
Erityisesti uuden toimintakauden alkaessa tarvitaan talkoolaisten panosta. Tekemistä löytyy jokaiselle, ikään ja ammattitaustaan katsomatta. Toukokuun talkoopäivillä kunnostamme piha- ja ranta-alueet valmiiksi kesän leiriläisiä varten. Myös ikkunanpesua ja pienimuotoisia siivoustöitä on tarjolla. Syksyn talkooviikolla valmistaudumme hiihtomatkalaisten saapumiseen.

Voit talkoilla vaikka koko viikon tai muutamia päiviä oman elämäntilanteesi ja jaksamisen mukaan. Tarjoamme majoituksen ja ateriat. Ohjelmassa myös seurojen pitoa ja saunomista. Tule mukaan nauttimaan kauniin Kainuun luonnosta ja yhdessäolosta!

Varsinaisten talkooviikkojen ulkopuolella tarvitsemme apua keittiössä, kiinteistönhuollossa ja toimistossa.

Talkoolaisen kokemuksia

"Kun ei tarvinnut, enää mennä töihin lapsia opettamaan, ajatuksiin tuli miten voisin olla hyödyksi jollekkin. Vuokatinrannan isäntä kuuli hiljaisen pohdiskeluni ja nappasi minut. Kauan sitten aloitin 15-vuotiaana juoksupoikana. Ympäry on sulkeutunut, nyt olen Vuokatinrannan juoksupoikana. Työtehtäviini kuuluu mm. 'isännän tuurausta', lepikon raivausta, lumitöitä, autokuljettajan tehtäviä ja marjojen poimintaa", Jouko Niskanen kertoo.

Miten sinä haluaisit olla avuksi? Soita, jutellaan...

Sari-Anne Vauhkonen 050 340 0062

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 08 619 470

Toimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-16.

pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!