message
component

Modernin evankelioimisen linja

Voit täyttää lomakkeen sähköisesti, tulosta lomake tämän jälkeen ja postita se liitteineen linjan vastaavalle opettajalle tai opintotoimistoon. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen pdf-tiedostona liitteiden kanssa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16, kesällä maanantaista perjantaihin 10.-14.

Hakuaika on 28.8.2014 asti.

Tulosta modernin evankelioinnin hakulomake tästä.

Linjan vastaavat opettajat

Veli-Matti Kujala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9119.

Tuomas Auvinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 7380860.

SRO-Modernin evankelioimisen linja-686x345

 Syksyllä 2014 alkaa aivan uusi modernin evankelioimisen linja. Linja toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lukuvuosi koostuu yhdeksästä lähiopetusviikonlopusta. Linja on tarkoitettu kaikille, joita yhdistää kiinnostus monikanavaiseen evankeliointiin.

Koulutuksessa perehdytään sosiaalisen median, videon, palvelemisen, ystäväevankelioinnin, musiikin, draaman, valokuvan ja printtimedian käyttämiseen evankelioimistyössä. Samalla opiskellaan luterilaisen evankelioimisen teologiaa ja Raamattua. Opettajina toimivat Raamattuopiston opettajien lisäksi eri viestinnän alueiden asiantuntijat. Kokonaislaajuus 12 OV:a.

pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!