message
component

Nuorisotyölinja

Nuorisotyölinjan hakuaika on 12.1.–31.7. Linjalle otetaan enintään 15 opiskelijaa, joiden tulee olla täysi-ikäisiä 13.8.2015 mennessä. Hakijat kutsutaan haastatteluun Raamattuopistolle. Ensimmäiset haastattelut pidetään 20. ja 21.5. ja tarvittaessa toiset haastattelut pidetään 4. ja 5.8.

Voit täyttää hakulomakkeen sähköisesti, tulosta lomake tämän jälkeen postita se osoitteeseen Suomen Raamattuopisto / Nuorisotyölinja, PL 15, 02701 Kauniainen. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta,Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 910. Opintotoimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–15.

Tulosta hakulomake

Vastaavat opettajat

Heikki Kärhä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9132
Tiina Karlsson, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 09 5123 9131


Hinnat sisältävät opetuksen ja siihen kuuluvat kotimaan matkat. Voit itse valita haluatko asua asuntolassa vai muualla.

335 €/kk (muualla asuen, sis. lounaan ja kahvin)              
420 €/kk (opistolla asuen, sis. asumisen ja täysihoidon)

Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea. Lisätiedot www.kela.fi tai kurssisihteeriltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 095123 910.


Haaveiletko työstä seurakunnassa, kristillisessä järjestössä tai koulussa? Haluatko oppia lisää Raamatusta ja ymmärtää sitä kokonaisuutena? Tahdotko opetella erilaisia ryhmäytys- ja opetusmenetelmiä ja ihmisten kohtaamista? Kiinnostaako työskentely lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa? Jos vastasit kyllä, hae opiskelemaan nuorisotyölinjalle!

Tätä on nuorisotyölinja

* Omien lahjojen löytämistä ja käyttöön ottamista
* Monipuolista ja innostavaa raamattuopetusta
*Kokemusta koulu-, järjestö- ja seurakuntatyöstä
*Toiminnallisten opetusmenetelmien laaja-alaista opiskelua
*Tapahtumien ja leirien suunnittelua ja toteutusta
*Oman uskon syventymistä
*Kristittyjen yhteyttä ja uusia ystäviä
*Hyvä pohja ammatillisiin opintoihin (mm. nuorisotyönohjaaja, pappi, opettaja) tai välivuosi ammatillista tutkintoa jo suorittavalle 

Monipuolisia vaihtoehtoja

Opiskelijat saavat mahdollisuuden painottaa opinnoissaan omia kiinnostuksen kohteitaan esimerkiksi siinä, minkä ikäisten lasten ja nuorten kanssa toimimiseen haluaa eniten taitoja. Lisäksi Raamattuopiston muun opetustarjonnan ja yhteyksien kautta on mahdollista sisällyttää opintoihin perusohjelmaa enemmän esim.

*musiikkia
*sielunhoitoa
*teologiaa
*seikkailupedagogiikkaa

Lukuvuosi

Lukuvuosi 13.8.2015–31.5.2016
Syyslukukausi 13.8.–18.12.2015
Kevätlukukausi 7.1.–31.5.2016

Opiskeluun sisältyy myös jonkin verran projektimuotoista ilta- ja viikonloppuopetusta. Syksyllä ja keväällä pidetään yksi etäviikko. Keväällä on mahdollisuus lähteä viikoksi ulkomaille tutustumaan kansainväliseen työhön.

Opettajat

Linjan vastaavina opettajina toimivat Suomen Raamattuopiston nuorisotyöntekijät Tiina Karlsson ja Heikki Kärhä. Lisäksi opettajina vierailee monia nuorisotyön kokeneita ammattilaisia järjestöistä ja seurakunnista.

SRO-Nuorisotyolinja-686x345
Nuorisotyölinjalta saat valmiuksia monipuolisen kristillisen nuorisotyön tekemiseen sekätaitoja toiminnallisten menetelmien käyttämiseen, Raamatun opettamiseen ja erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Opiskelu alkaa elokuussa ja kestää yhden lukuvuoden.


”Nuorisotyö on meille molemmille kutsumustyö, ja olemme itsekin opiskelleet nuorisotyönohjaajiksi Raamattuopistossa. Koulutuksen sisältämä raamattuopetus, käytännön taidot ja kristittyjen yhteys ovat olleet työuralla korvaamattomia. Nuorisotyölinjalla saamme tilaisuuden antaa omat lahjamme, taitomme ja intomme uusien nuorisotyön vastuunkantajien kouluttamiseen. Tervetuloa opiskelemaan kanssamme monipuolista ja innostavaa kristillistä nuorisotyötä!” Tipi & Hessu, linjan vastaavat opettajat

Kansanopistojen yhden lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle kuusi lisäpistettä yhteishaussa.

where to buy acrobat 9 apple mac version navigate to this web-site reference purchase autosketch 10 autocad 2012 student version
microsoft sales sketchup for mac os x for online how much is autodesk autocad architecture 2018 how autodesk autocad architecture
pos-sro1-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!