Aino Viitanen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Ainon kanssa!

Olen Suomen Raamattuopiston Keski-Suomen aluetyön johtaja. Perheeseeni kuuluvat aviomies Heikki, kolme aikuista tytärtä sekä kolme lapsenlasta. Kierrän seurakunnissa opetus- ja julistustehtävissä. Aloitin Raamattuopistossa v. 2004 lapsi- ja perhetyöntekijän tehtävässä. Radiotyö on kuulunut tehtäviini toistakymmentä vuotta. Siihen on sisältynyt radioluentosarjoja sekä vuonna 2013 alkanut Radioraamattupiirin juontaminen. OlenNainen naistentapahtumat ovat laajentaneet työkenttääni.

Jyväskylän seurakunnan kirkkoherra Arto Viitala kertoo:

”Seurakunnallamme on ollut Suomen Raamattuopiston kanssa hyvää yhteistyötä vuosikymmenten ajan. Erilaiset raamatunopetusillat ovat vakiinnuttaneet paikkansa. Viime vuosina on järjestetty Jyväskylän pääkirkossa Taulumäessä myös Sana elämään –tapahtumia. Niihin on onnistuttu lämminhenkisen toteutuksen ja kiinnostavien puhuja- ja musiikkivieraiden avulla luomaan matala kynnys ja saamaan mukaan runsaasti osallistujia.

”Suomen Raamattuopiston puolesta yhteisestä monipuolisesta toiminnastamme on päävastuu aluejohtaja Aino Viitasella. Hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä. Aino kohtaa ihmiset luontevasti ja lämpimästi. Hänellä on osaamista niin sanankäyttäjänä kuin musiikin toteuttajana sekä työnäky, joka palvelee hyvin seurakuntamme tavoitteita.”

Radiokuuntelijoilta saamiamme palautteita:
   – Ohjelmat ovat olleet kultaakin arvokkaampia uskon uudistumiseni matkalla.
– Olen saanut uusia huikeita oivalluksia.
– Kiitos mahdollisuudesta kuunnella Radioraamattupiiriä netistä itselleni sopivana aikana. Keskustelunne on       lämminhenkistä ja ihmisläheistä.
– Ohjelmat ovat kuin hunajaa korville.

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja kannatuksen varassa. Sinullakin on mahdollisuus osallistua tärkeään työhön. Toivon, että liityt kannatusrenkaaseeni. Täytä jäljempänä oleva ilmoittautumiskortti ja pistä se postiin. Näin ilmaistu tuki ja rukous ovat koko työn perusta. Renkaani jäsenenä saat lähettäjäkirjeitä ja Ystäväviesti-lehden neljä kertaa vuodessa.

Lämmin kiitos mukanaolostasi!

Aino Viitanen

Haluan liittyä Ainon lähettäjäksi

    Toivon saavani Ainon lähettäjäkirjeet
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä