Aino Viitanen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Ainon kanssa!

Olen Keski-Suomen julistustyön aluejohtaja.

Perheeseeni kuuluvat aviomies Heikki, kolme aikuista tytärtä sekä viisi lapsenlasta. Kierrän seurakunnissa opetus- ja julistustehtävissä. Aloitin Raamattuopistossa v. 2004. Työnkuva on monipuolinen eri osa-alueineen. Radiotyö on kuulunut tehtäviini toistakymmentä vuotta. Aloitimme vuonna 2013 Radioraamattupiiri-ohjelman, joka on radio Dein kuunnelluimpia. Iloksemme se löytää jatkuvasti uusia kuulijoita.

Palautteita työstä

Jyväskylän seurakunnan kirkkoherra Arto Viitala kertoo:

”Seurakunnallamme on ollut Suomen Raamattuopiston kanssa hyvää yhteistyötä vuosikymmenten ajan. Erilaiset raamatunopetusillat ovat vakiinnuttaneet paikkansa. Viime vuosina on järjestetty Jyväskylän pääkirkossa Taulumäessä myös Sana elämään –tapahtumia. Niihin on onnistuttu lämminhenkisen toteutuksen ja kiinnostavien puhuja- ja musiikkivieraiden avulla luomaan matala kynnys ja saamaan mukaan runsaasti osallistujia.

”Suomen Raamattuopiston puolesta yhteisestä monipuolisesta toiminnastamme on päävastuu aluejohtaja Aino Viitasella. Hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä. Aino kohtaa ihmiset luontevasti ja lämpimästi. Hänellä on osaamista niin sanankäyttäjänä kuin musiikin toteuttajana sekä työnäky, joka palvelee hyvin seurakuntamme tavoitteita.”

Radiokuuntelijoilta saamiamme palautteita: – Ohjelmat ovat olleet kultaakin arvokkaampia uskon uudistumiseni matkalla. – Olen saanut uusia huikeita oivalluksia. – Kiitos mahdollisuudesta kuunnella Radioraamattupiiriä itselleni sopivana aikana. Keskustelunne on lämminhenkistä ja ihmisläheistä. – Ohjelmat ovat kuin hunajaa korville.

– Haluan lähettää teille palautetta nuorena kuuntelijana. Olen 23-vuotias nuori mies ja muutama vuosi sitten aloin kuunnella ohjelmaanne. Nyt olen kahlannut spotifyssä kaikki jaksonne. Kiitän selittävästä ja rehellisestä opetuksesta, jonka olette minulle suoneet.

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja kannatuksen varassa. Sinullakin on mahdollisuus osallistua tärkeään työhön. Toivon, että liityt kannatusrenkaaseeni. Täytä jäljempänä oleva ilmoittautumislomake ja lähetä se eteenpäin. Näin ilmaistu tuki ja rukous ovat koko työmme perusta. Renkaani jäsenenä saat lähettäjäkirjeitä ja Ystäväviesti-lehden neljä kertaa vuodessa.

Lämmin kiitos mukanaolostasi!

Aino Viitanen

Suomen Raamattuopiston Säätiön tilinumerot:

Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30

Aino Viitasen viitenumero: 130 000 778 516

Haluan liittyä Ainon lähettäjäksi

    Toivon saavani Ainon lähettäjäkirjeet
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.