Ismo Karvinen

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Ismon kanssa!

Asun vaimoni kanssa Joensuussa kahdestaan, lapsemme ovat jo muuttaneet kotoa. Vaimoni Merja työskentelee diakonina Enon seurakunnassa.

Sydämeni sykkii evankeliumin eteenpäin viemiselle, lähelle ja kauas. Inkerin kirkon diakonina ja Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisena julistustyöntekijänä eteeni avautuu vastuullinen kenttä evankeliumille ja sen julistamiseen mahdollisemman monelle. Sinun kanssasi ystävä, se onnistuu.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Rauhaa, ma tahdon teille toivottaa….! Kiitos, että saan esitellä teille uuden evankeliumin palvelijan. Sain syksyllä 2008 kutsun ja siunauksen vapaaehtoiseksi julistustyöntekijäksi Suomen Raamattuopiston Kainuun, Pohjois- Savon ja Pohjois- Karjalan alueelle. Sydäntäni lähellä ovat: evankeliumin julistustyö, raamatunopetus, sielunhoito, diakoniapalvelutyö, nuorten parissa tehtävätyö, miestyö ja kotiseurat. Jumala on uskollinen! Lapsena sain pyhäkoulussa tutustua ja rakastua Hyvään Paimeneen lapsen täydellä luottamuksella. Kuinka rakastinkaan sitä hetkeä, kun pyhäkoulun jälkeen sain liimata jälleen yhden uuden karitsan kedolla seisovan Hyvän Paimenen jalkojen juureen toisten jo ennen liimattujen karitsojen joukkoon! Jumalan armosta nuori usko koki kolauksen heti rippikoulun jälkeen ja karitsa joutui maailman karuille teille. Maailma opetti ja rikkoi karitsan rosoiseksi ja teki hänestä etsijän. Karitsa oli eksyksissä! Mutta Hyvä Paimen tuli vastaan, löysi eksyneen, kolhiutuneen karitsan, ottaen sen jälleen jalkojensa juureen hoitoonsa. Sydämestäni tahdon olla mukana kertomassa kanssasi ihmisille Hyvästä paimenesta, joka etsii eksyneitä karitsojaan voidakseen ottaa heidät takaisin elämän tielle hoitoonsa. Asun vaimoni kanssa Joensuussa. Lapsemme Mika ja Mira ovat molemmat perheellisiä. Heidän kauttaan olemme saaneet perheeseemme viisi lastenlasta, Mikalta kolme ja Miralta kaksi. Vaimoni työskentelee Enon seurakunnassa diakonina ja minä olen eläkkeellä maallisista tehtävistäni. Herran elopellolla olen saanut palvella noin kaksikymmentä vuotta. Palvelupaikkani löytyvät asuinpaikka-kuntieni seurakuntien luottamustoimista ja seurakuntien tekemästä kenttätyöstä; julistus ja diakonian työaloilta. Vuodesta 2003 olen saanut palvella Inkerin kirkon diakonina Viipurissa ja Viipurin seurakunnan kappeliseurakunnassa Svetogorskissa. Palvelen mielelläni kanssanne! Terveisin Ismo Ps. Haastellaanko asioista yhdessä lisää?

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja kannatusten varassa. Toivonkin, että liityt kannatusrenkaaseeni. Teet sen helposti: Täytä vain alla oleva ilmoittautumiskortti ja pistä se postiin jo tänään.

Kiitos jo etukäteen.

 

Haluan liittyä Ismon lähettäjäksi

    Toivon saavani Ismon lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä


    Suojattu Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja ehdot.