Jari Nordman

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Jarin kanssa!

Hei, olen Jari Nordman, pastori ja Suomen Raamattuopiston Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen aluejohtaja. Asun vaimoni Kristiinan kanssa Iitin Kausalassa. Meillä on kaksi aikuista poikaa ja kolme lastenlasta. Minut on vihitty papiksi 1981 (Mikkeli). Olen toiminut pappina eri seurakunnissa sekä puolustusvoimissa. 1980-90 -luvulla olin perheeni kanssa kaksi työkautta (7,5 vuotta) lähetystyössä Japanissa. Kansainvälistä kokemusta sain myös Kosovosta, jossa palvelin yhden vuoden (2004-05) rauhanturvapappina.

Tätä tarjoan seurakuntiin

Järjestän mielelläni tilaisuuksia yhteistyössä seurakuntien kanssa. Voimme räätälöidä juuri sinun seurakuntaasi sopivia tilaisuuksia. Tässä muutamia ehdotuksia: seurakuntatapahtuma (yhden, kahden tai kolmen päivän), joka voi sisältää esimerkiksi jumalanpalvelussaarnan, päivätilaisuuden, raamattuopetuksen ja/tai iltatilaisuuden raamattuluentosarja, aiheina mm. Raamatun henkilöt, Isä meidän -rukous, uskontunnustus Matka halki Raamatun (MHR) -viikonloppu jonkun toisen opettajan kanssa vierailut raamattupiireissä, lähetyspiireissä sekä maanpuolustushenkisissä tilaisuuksissa kotiseurat, piha- ja mökkiseurat avioparitapahtuma tai –luento Alfa-kurssin opettajana toimiminen miestapahtuma, jonka aiheena esimerkiksi ”Kristinopin kertausharjoitukset”. Tarvittaessa kitara kulkee mukana. Kustannukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä! Yhdessä saamme enemmän aikaan, Jumalan avulla.

Liity lähettäjäkseni

Raamattuopiston talous on suurelta osin sen ystävien rukousten ja vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Toivon, että siksi harkitset liittymistä kannatusrenkaaseeni. Teet sen helposti: täytät vain alla olevat tiedot ja painat liity – nappia. Näin ilmaistu tuki ja rukous ovat koko työn perusta.

Haluan liittyä Petrin lähettäjäksi

    Toivon saavani Jarin lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä