Säde ja Tapio Pokka

Tervetuloa tekemään työtä yhdessä Säden & Tapion kanssa!

Tätä tarjoamme seurakuntiin

Tapio Pokka

Olen syntynyt Rovaniemellä vuonna 1961 ja muutin Ouluun opiskelujen takia vuonna 1981.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri. Työskentelin muutaman vuoden tutkimus- ja tuotekehitysinsinöörinä Nokia-yhtymän palveluksessa. Opiskeluaikana kohtasin ja löysin Jeesuksen omana Vapahtajanani Oulun Opiskelijalähetyksen yhteyksissä. Hengellisen työn näky kasvoi opiskeluvuosina ja ensimmäisinä insinöörityövuosina sen verran pakottaviin mittoihin, että päädyin alan ja uran vaihtoon – täysiaikaiseen hengelliseen työhön, lähetystyöntekijäksi, papiksi. Piispa Olavi Rimpiläinen muiden muassa oli antamassa vauhtia tähän ratkaisuun.

Eräs lyhyt, mutta merkittävä jakso oli, kun vaimoni Säteen kanssa saimme opiskelijaikäisinä palvella vuonna 1986 Raamattuopiston omistamassa leiri- ja kurssikeskuksessa Kellonkartanossa kesätyöntekijöinä. Se antoi tärkeän ja konkreettisen kipinän hengellisen työn urasuunnitelmille.

Perheeseen kuuluu puoliso Säde (luokanopettaja) ja kolme poikaa (Lauri, s. 1988, Tuomas, s. 1990 ja Aki-Petteri, s. 1995).

Vuodet 1992-2003 olimme Japanissa Ev.lut. Lähetysyhdistys Kylväjän lähettäminä seurakuntatyössä Koben alueella Länsi-Japanissa. Tällä hetkellä työskentelen Kylväjän aluekoordinaattorina Oulun hiippakunnassa ja Japanin työaluevastaavana. Asumme Oulussa.

Raamattuopiston vapaaehtoisen julistustyöntekijän toimenkuvaani kuuluu raamattuopetus ja lähetystyön esilläpitäminen seurakuntatilaisuuksissa sekä varsinkin kesäaikoina Kellonkartanon työpisteessä hengellisen toiminnan koordinointi. Viikottaiset ehtoollisjumalanpalvelukset ovat olleet vastuullani vuodesta 2004.

 

Säde Pokka

Olen avojalkainen oululainen, syntynyt vuonna 1963. Koulutukseltani olen luokanopettaja. Perheeseeni kuuluu puoliso Tapio, joka on pappi/DI sekä kolme poikaa (Lauri s. 1988, Tuomas s. 1990, Aki-Petteri s. 1995).

Vuosina 1992-2003 olimme perheen kanssa lähetystyössä Japanissa Ev.lut. Lähetysyhdistys Kylväjän lähetteinä.

Tällä hetkellä työskentelen luokanopettajana Oulun kristillisessä koulussa.

Oma työsarkani Raamattuopiston palvelutyössä on erityisesti lasten, varhaisnuorten ja nuorten hengellisen toiminnan järjestely ja koordinointi Oulun seudulla, sekä vanhempien herätteleminen lastensa kristillisestä kasvatuksesta huolehtimiseen.

Kesäisin vastaan Raamattuopiston omistaman työkeskuksen Kellonkartanon runsaasta leiritoiminnasta.’

 

Haluan liittyä Säden ja Tapion Lähettäjäksi

    Toivon saavani Tapion ja Säden lähettäjäkirjeet:
    sähköpostilla

    Minulle saa lähettää tietoja Suomen Raamattuopiston toiminnasta ja tapahtumista.
    Kyllä