pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Ruut Ben-YosefRuut Ben-Yosef Israelissa

Raamattuopistolta nuorisotyönohjaajaksi valmistunut Ruut on tehnyt työtä Jerusalemissa jo 12 vuotta. Hänen johtamansa King’s Kids työ kokoaa lapsia ja nuoria raamattutunneille, leireille ja vapaaehtoistyöhön. Usko Jeesukseen ja yhdessä toimiminen poistavat vihan eri ihmisryhmien väliltä luovat pohjaa kestävälle rauhalle. Järjestö tarjoaa turvapaikan niille, joilla ei ole muuta paikkaa minne mennä. Apua saavat juutalaisvainojen ja ihmiskaupan uhrit, pakolaiset, kodittomat, yksihuoltajat ja riippuvuuksien kanssa kamppailevat.

 

VähäsarjatEeva ja Jari Vähäsarja Itävallassa

Vähäsarjat ovat toimineet Medialähetysjärjestö Sanansaattajien lähetystyöntekijöinä TWR-Europen työyhteydessä syyskuusta 2013. Eevan vastuulla on naisten parissa tehtävän Hanna-työn Euroopan alueen koordinointi.  Hanna-rukouskalenteria käännetään 79 kielelle ja käytetään 123 maassa. Naisille suunnattuja radio-ohjelmia lähetetään viidessä maanosassa 900 radioaseman kautta.  Jari koordinoi teknisen osaston projekteja Aasiassa ja Lähi-idässä, jotka ovat Sansalle strategisesti tärkeitä alueita.

 

RissasetHanna ja Juha-Pekka Rissanen Israelissa

Hanna ja Juha-Pekka ovat julistus- ja diakoniatyössä Tel Avivin suurkaupunkialueella Jaffan Immanuel-seurakunnassa.
Rauniot Itä-Aasiassa

Rauniot työskentelevät Kylväjän lähetteinä maassa, jossa kristinuskoa vastustetaan. Kristittyjä tulee kuitenkin koko ajan lisää, sillä maan nuorelle, koulutetulle väestölle ateismi on paljastunut tyhjäksi ideologiaksi. Kirkossa julistetaan evankeliumia yksinkertaisesti ja rohkeasti, hengelliset laulut kaikuvat. Työnkuvaan kuuluu mm. avioliitto- ja pyhäkoulutyötä, raamattupiirien pitämistä, englannin kielen opetusta, urheiluevankeliointia ja sielunhoitoa.Tue nimikkolähettiemme työtä

Tilinumero: Danske Bank FI19 8000 1800 4106 32

Ruut Ben-Yosef: viite 130 000 912 518
Rauniot: viite 130 000 929 514
Eeva ja Jari Vähäsarja: viite 130 000 930 516
Leena ja Jari Honkakari: viite 130 000 911 519

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!