pos-vr2-top4

Talkooviikko 2
14.–18.5.2018

Kevät talkooviikolla laitamme yhdessä kuntoon Vuokatinrannan alueita. Ruohikot tykkäävät kun niiltä rapsutellaan puut ja pensaat kun niitä oksitaan.

Tarkoitus on myös tehdä kunnostuksia mökkeihin mahdollisesti myös muihin rakennuksiin, maalailla mökkien kuisteja. Tehdään kevätsiivoukset ja pestään ikkunat.
Suurta rakennusalan asiantuntemusta tai osaamista ei edellytetä, vaan Vuokatinrannan puolesta on talkootyön ohjaus, jonka vastuulla on se, mitä tehdään, miten tehdään, turvallisuusasiat jne.

Yleensä päivät alkavat aamiaisella klo 8-9, lounasta syödään noin klo 12 ja päivän työrupeama päättyy iltapäivällä. Saunat lämpiävät tarpeen mukaan päivittäin ja joka ilta pidämme jonkinlaista yhteisiä ohjelmaa sen mukaan mikä tuntuu tarpeelliselta. Esimerkiksi pieniä retkiä tai Raamattu- ja rukoushetkiä, iltanuotiolla tai kodassa jutustelua yms.

Tule mukaan saattamaan Vuokatinrantaa valmiiksi vastaanottamaan kesäkauden vierailijat. Kesäkausi näyttää olevan varsin vilkas, monenlaisia tapahtumia täynnä ja paljon saapuu ystäviä ja vähemmän tuttuja läheltä ja kaukaa.

On ilo toivottaa teidät kaikki talkoolaiset tervetulleiksi talkooviikoillemme.

pos-vr2-right

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Vuokatinranta
info@vuokatinranta.fi
(08) 619 470 (ma-pe 9-16)


  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!