pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Aino Viitanen - radiotyön konkari

Aino Viitanen Ohjelman juontaja Aino Viitanen työskentelee Suomen Raamattuopiston Keski-Suomen aluejohtajana. Käytännössä se tarkoittaa opetus- ja julistustehtäviä alueen seurakunnissa. Radioluentosarjoja hän on tehnyt seitsemän vuoden ajan sekä radioraamattupiiriä vuodesta 2013. Perheeseen kuuluvat aviomies Heikki, kolme aikuista tytärtä ja neljä lapsenlasta. Aino harrastaa laulua sekä lapsiin ja perheisiin kohdistuvaa auttamistoimintaa.

"Tule mukaan Radioraamattupiiriin - saat joka viikko alustuksen uuteen Raamatun lukuun. Voit perustaa oman Raamattupiirin. Parhaassa tapauksessa sinulle voi käydä niin kuin sille kaverille, joka istui puun alla pohtimassa tätä elämän menoa. Hän huomasi että Jumala näki hänet ennen kuin hän itse näki Jumalan." Aino

  

 


Eero Junkkaala - hengellisen työn moniottelija

IMG 0242Teologian tohtori Eero Junkkaala on tunnettu julistaja ja raamatunopettaja. Hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja toiminut vierailevana luennoitsijana kymmenessä eri maassa, viimeksi kolme vuotta Tansaniassa. Hänen erityisalansa on Raamatun historia ja Israelin arkeologia. Eero Junkkaala opettaa Raamattua Suomessa ja lähetyskentillä. Kotisivullaan www.eerojunkkaala.net hän aloittaa oman esittelynsä näin: ”Tärkein on tämä: olen Pirkon puoliso ja kolmen aikuisen lapsen isä. Meillä on myös yksi ihana lapsenlapsi. Harrastan kirjoittamista ja juoksemista.”

 

 

 


 Riitta Lemmetyinen - armahtavan Jumalan löytänyt entinen nunna

Riitta Lemmetyinen Teologian maisteri Riitta Lemmetyinen on entinen nunna, joka on elänyt 19 vuotta Evankelisten Mariasisarten luostarissa. Nyt hän on työntekijä Akasia-säätiössä ja tekee seurakunnissa opetus-, julistus- ja sielunhoitotyötä.

Riitalla on paljon annettavaa ihmisille, joilta puuttuu suhde armolliseen Jumalaan. Luostarissa Raamatusta tehtiin vaatimusten kirja. Sen lukeminen ahdisti, Jumala tuntui tuomarilta. Sitten Riitta kohtasi kristittyjä, jotka lukivat Raamattua toisin. Hän löysi Jeesuksen, joka armahtaa myös syntisen nunnan. Jumalakuva muuttui ja suhde Raamattuun. Tätä vapauttavaa uskoa hän tuo esiin kirjoissaan, joista tunnetuin on Kun luostarin muurit murtuvat.

Riitta harrastaa hauskojen tarinoiden kertomista ja lenkkeilyä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!