Sari ja Tuula

Tuula Portin

Olen mukana OlenNainen tiimissä kertomassa Jumalan Sanasta nousevasta toivosta ja lohdutuksesta, sekä kestävästä perustasta elämällemme. Jeesukseen turvaten voimme mennä tulevaan luottavaisin mielin. Hän on viitoittanut tien.

Ja vaikka välillä kuljemme pimeissä laaksoissa ja syvissä vesissä, meidän ei tarvitse joutua epätoivoon, sillä Jeesus on luvannut olla kanssamme ja antaa apunsa. Hänen kanssaan saamme jatkaa matkaamme aina taivaan kotiin saakka..

Tuulan luentopaketit

MALTATKO LEVÄTÄ?
Naisen elämään mahtuu monia haasteita. Joku on liian kiltti, toinen perfektionisti, kolmas kamppailee selvitäkseen arki- päivän informaatiotulvasta. Elämmekö yli omien voimiemme? Etsimme yhdessä apua elämän eri tilanteisiin.

VOITKO LUOTTAA VARJELUKSEEN?
Raamatun aikaan oli yleensä naista suojelemassa joku suvun miespuolinen henkilö: isä, puoliso, veli, aikuinen poika tai appi. Pohdimme, milloin me nykyajan naiset koemme tarvitsevamme erityistä suojelua. Olisiko meidänkin hyvä oppia kulkemaan Jumalan ennalta valmistamilla poluilla ja luottamaan Hänen johdatukseensa?

KUN ELÄMÄ SATUTTAA
Tuskin on naista, jota jokin elämänkriisi ei satuttaisi. Näin on tapahtunut myös minun elämässäni. Kun elämä satuttaa -paketissa kerron elä- män kriiseistä. Samalla valotan Jumalan ja lähimmäisen tuoman avun merkitystä. Lisäksi puhun masennuksesta, joka on monille elämää raskauttava asia.

Yksi kaikkein hoitavimpia asioita ihmisenä on, että tulemme kuulluiksi ja nähdyiksi.

Tuula Portin

Sairaalateologi Tuula Portin

Sari Savela

Haluan olla rohkaisemassa naisia löytämään oman paikkansa, ja yhteyden armolliseen ja rakastavaan Jumalaan. Meidän turvamme ja lepopaikkamme on ikiaikojen Jumala kaikissa elämänvaiheissa. Silloin, kun emme itse jaksa, hän kantaa meitä. Ihmeellinen armo.

Haluan myös innostaa naisia rukoukseen, sillä se kantaa ja kannattaa aina. "Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan" (Jaak. 5:16).

Sarin luentopaketit

SINUT ON KUTSUTTU
Äiti, vaimo, tytär, sisar, Jumalan lapsi... Naisen elämään kuuluu monenlaisia rooleja ja mahdollisuuksia. Tarkastelemme naisen elämän monia haasteita ja niiden yhteensovittamista. Raamatusta löytyy erilaisia, yllättäviäkin naisen malleja. Mikä on sinun kutsumuksesi?

RUKOUS KANTAA
Mitä Raamattu opettaa rukouksesta? Millaisia rukouksia ja rukoilijoita Raamatusta löytyy? Mitä voisimme oppia heiltä? Rukous kantaa ja kannattaa aina.

UUPUMUKSESTA UUTEEN ALKUUN
Uupumus on yllättävän yleistä. Elämän erilaisissa paineissa voimat voivat ehtyä, tunteet ja värit kadota. Elämänhalukin voi olla hukassa. Tunnistatko Sinä uupumuksen merkit? Mitä syitä voi löytyä uupumuksen taustalta? Uupumuskokemuksen kautta voi löytyä entistä ehyempi elämä. Myös Jumalan armo voi kirkastua uudella tavalla.

Toivon, että jokainen löytää sen Jumalan unelman, joka on hänen kohdalleen varattu – sen paikan, jossa voi kukoistaa kutsumustaan toteuttaen

Sari Savela

Sari Savela

Valitse tapahtumaasi sopivat luennot ja ota yhteyttä

Seurakunta valitsee naistenpäivään yhteensä kolme luentoa Tuulan ja Sarin luennoista. Luentoihin sisältyy myös keskustelua.

" Ota yhteyttä, rakennetaan seurakuntasi naistyötä yhdessä!

Tiedustelut