pos-sro2-top4

Kolmas kulttuuri omana voimavarana
26.–28.5.2017

ingressikuvaTe aikuiset matkalaukkulapset (Third Culture Kids / TCK) olette viettäneet merkittävän osan lapsuudestanne vanhempienne kulttuurin ulkopuolella. Se on muovannut teistä kolmannen kulttuurin aikuisia, jotka olette tottuneet kohtaamaan uusia asioita ennakkoluulottomasti. Ystävät ovat ripoteltuina ympäri maailmaa, ja matkustusjalka vipattaa. Te voitte kokea itsenne juurettomiksi vanhempienne synnyinmaassa.

Seminaari Kolmas kulttuuri omana voimavarana on tarkoitettu teille, jotka olette varttuneet kansainvälisessä ympäristössä. Teidän vanhempanne oat voineet olla lähetys- tai kehitysyhteistyöntekijöitä, diplomaatteja, tutkijoita tai yrityksen palveluksessa.

Seminaarin asiantuntijavieraana ja luennoitsijana Ruth Van Reken (USA). Hän on itse aikuinen matkalaukkulapsi ja hänellä on kolme aikuista matkalaukkulasta. Ruthilla on omat kotisivut www.crossculturalkid.org.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Suomen Lähetysseura, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Fida International ja Suomen Raamattuopisto.

pos-sro2-right

HINNAT

Kurssimaksu on 10 €/hlö.

Viikonlopun täysihoito (majoitus ja ruokailut) 2 hengen huoneessa on 120 €, ja opiskelijoilta 90 € (sis.liinavaatteet).


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.

Viikonlopun ruokailut on 37 € (ei sisällä aamiaisia eikä iltapaloja).


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen viimeistään 5.5.17 mennessä yllä olevan linkin kautta tai arkisin klo 9-15 puhelimitse 09 512 3910. Majoituspaikkoja on rajoitetusti. Lastenhoitoa on saatavilla la klo 10-17. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsetko tulkkausta englannista suomeksi tai lastenhoitoa.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!