pos-sro2-top4

MiniMissio II
21.–22.4.2017

ingressikuvaJokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.” Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: “Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet! Room. 10:13-15

Lähetyksen MiniMissio -esilähetyskoulutus antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Pohdimme kurssilla kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä sekä kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Tutustumme lähetyselämän arkeen kotimaassa ja työalueilla sekä opiskelemme lähetystyön perusasioita Raamatusta. Yhdessä vietetyt hartaushetket ja hengellinen pohdiskelu kulkevat mukana ohjelman läpi.

Koulutus on tarkoitettu n. 16 – 32-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Koulutus on lähijaksoista koostuva lähetyksen monimuotoinen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään lukuvuosittain KOLMENA lähijaksona. Koulutukseen voidaan ottaa opiskelijoita myös aloittavan ryhmän ulkopuolelta jatkuvana opiskelijavalintana. Järjestäjinä ovat Kylväjä, SRO, OPKO ja Sansa.

Koulutuksen suorittaminen ja todistuksen saaminen edellyttää kaikkiin etäjaksoihin osallistumista. Voit suorittaa koulutuksen myös 5 op:n laajuisena suorittamalla muutamia etätehtäviä. Mikäli olet estynyt käymästä jotakin lähijaksoa, voit suorittaa saman jakson vuoden kuluttua.

2. jakso 21.-22.4.2017 Lähetys tämän päivän maailmassa, lähetyksen työvälineitä, elämä työalueella

3. jakso 6.-7.10.2017

MiniMissio 2017 esite

pos-sro2-right

HAKU

Koulutukseen otetaan opiskelijoita aloittavan ryhmän ulkopuolelta jatkuvana opiskelijavalintana, joten hakuaikaa ei ole rajattu, vaan haku on jatkuvaa.

Täytä yllä olevasta linkistä hakemus MiniMission -koulutukseen ja lähetä se. Sinuun otetaan yhteyttä.


HINNAT

Koulutukseen hyväksytyt opiskelijat maksavat itse ruokailunsa, ja järjestöt tarjoavat majoituksen, mikäli opiskelija tarvitsee majoitusta.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!