pos-sro2-top4


Juhlan tuntuun - kirkon pyhä vuosi - tapahtuma on peruutettu
8.–10.9.2017

Juho Sankamo, Jouni Koskela

* TAPAHTUMA ON PERUUTETTU *

Juhlan tuntuun kaikkien pyhien kanssa!

Osallistu viikonloppukurssille, joka antaa meille kaikille yli 50 syytä iloita ja juhlia joka vuosi! Kirkkovuosi kuvataan spiraalina, jonka ytimenä on Kristus. Hän on ajan alku ja täyttymys, alfa ja omega. Vuoden aikana seuraamme Kristusta hänen syntymästään kirkastusvuorelle, Galileaan, Jerusalemiin, ristille, ylösnousemukseen, taivaaseen astumiseen ja Pyhän Hengen vuodatukseen. Kirkkovuosi takaa sen, että kuva Jeesuksesta ei jää yksipuoliseksi. Kristus on vuosi! "Annus est Christus", sanottiin keskiajalla.

Kirkkovuoden juuret löytyvät juutalaisuudesta ja Vanhasta testamentista. Israelin juhlakalenterissa (3. Moos. 23) aikaa jaksottavat seitsemän vuotuista juhlaa. Seitsemäs päivä on Herran pyhä sapatti. Numero seitsemän on juutalaisuudessa liiton luku. Niinpä juhliessaan seitsemättä päivää, ja viettäessään vuoden seitsemää juhlaa, Israel muisti, että se oli liiton mukaisesti Jumalan oma kansa. Juutalaisuudesta kristityt ovat perineet päivän rukoushetket, viikon pyhäpäivän, ja vuoden suuret juhlat, kuten pääsiäisen ja helluntain. Ymmärrämme näitä juhlia paremmin, kun tutustumme historiaan, juutalaiseen ja kristilliseen perinteeseen. Samalla Raamatun suuri pelastuskertomus aukeaa koko mahtavuudessaan.

Viikonloppu on keidashetki hyvässä seurassa, hyvine ruokineen ja ulkoilumahdollisuuksineen. Jeesus sanoo: ”Aika on täyttynyt! Jumalan valtakunta on tullut lähelle.” Tartu siis hetkeen, elä mukana Kristuksen ajassa, koko kristikunnan kanssa.

Päiviä johtaa pastori, teologian tohtori ja Raamattuopiston julistustyön aluejohtaja Juho Sankamo.

pos-sro2-right

HINNAT

Kurssimaksu on 46 €.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia. Opiskelija-alennus -25%.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko viikonlopun ajalta majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 120 €
- yhden hengen huoneessa 170 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 110 €
- yhden hengen huoneessa 150 €
- neljän hengen huoneessa 89 €


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 1.9.2017 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

Kurssilla opettavat mm.
henkilokuva
henkilokuva
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!