pos-sro2-top4

SANA ELÄÄ - SÄVEL SOI - RUKOUS HOITAA
2.–4.2.2018

Risti seisoo, Sana pysyy, armo riittää.

Tässä suuria totuuksia, jotka eivät ole vuosisatojen aikana muuttuneet miksikään. On lohdullista tietää, että tämän myllertävän maailmamme keskellä on jotain, joka pysyy muuttumattomana. Jeesuksen ristillä ansaitsema sovitus on edelleen voimassa. Anteeksiantamus on jokaiselle tarjolla vielä tänäänkin. Jumalan sana, vaikka sitä on yritetty monella tavalla muuttaa, jopa tuhota, pitää edelleen paikkansa. Jumalan iankaikkinen armo ja rakkaus syntistä ihmistä kohtaan lohduttaa ja rohkaisee, kantaa vaikeiden aikojen keskellä. Tulevaisuutemmekin on elävän Jumalan vahvoissa käsissä.

Tervetuloa Sanan, laulun ja rukouksen viikonloppuun Suomen Raamattuopistolle Kauniaisiin 2.-4.2.2018 (Vihreän pysäkin nimi on muutettu).

Kanssanne viikonloppua viettämässä ovat Esko ja Seija Räsänen, Ruut Ritovaara, Heikki Mäkelä, Aila ja Reijo Koivusilta sekä Anneli Montonen.

pos-sro2-right

HINNAT

Koko viikonlopun täysihoitopaketti majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 106 €
- yhden hengen huoneessa 160 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 94 €
- yhden hengen huoneessa 132 €
- neljän hengen huoneessa 83 €

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät täysihoitohintaan.


Muualla majoittuville myydään aterialippuja erikseen. Viikonlopun ateriapaketti on 39 € (ei sisällä aamiaisia eikä iltateetä).

Muistathan ottaa tarvittavat lääkkeesi mukaan.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 26.1.2018 mennessä:
puh. (09) 512 3910 tai yllä olevan linkin kautta.


Suomen Raamattuopisto
Helsingintie 10
02700 Kauniainen

www.sro.fi


Suomen Raamattuopisto sijaitsee Kauniaisissa noin 15 km Helsingistä Turkuun päin. Helsingistä Kauniaisiin kulkevat lähijunat U, L ja E sekä bussit 109 (Kampin terminaalista, laituri 45) ja 212 (Kampista, laituri 70).

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!