pos-sro2-top4

LOHDUTUKSEN LÄHTEILLÄ - Ystävyyden ja yhteyden kesäleiri
11.–14.6.2018

Psalmit ovat Raamatun rakastetuimpia kirjoja. "Tässä kirjassa näet kuvattuna ihmisen koko elämän, sielun tunnelmat ja ajatusten liikkeet. Jos tunnet katumusta, jos ahdistukset ja kiusaukset ovat sinua kohdanneet, jos olet kärsinyt vaivaa tai joutunut hätään, kaikkiin tapauksiin saat tästä kirjasta opetusta. Psalmit antavat sinulle sanat, joilla voit esittää asiasi Jumalalle.” (Athanasios)

Olemme varmasti aika paljolti yhtä mieltä Athanasiosin kanssa siitä, mitä psalmit merkitsevät meille itse kullekin henkilökohtaisesti. Välillä sanat kuvastavat tuskaa, välillä taas kiitosmieltä ja ylistystä. Tunnelmat vaihtuvat hädästä luottamukseen. Joudumme joskus viipymään valitusosastossa, välillä taas saamme olla kiitososastossa. Psalmit ovat Jumalan ja ihmisen välistä vuoropuhelua. Psalmien sanoma ankkuroi elämämme Jumalan lupausten peruskalliolle.

Olet sydämellisesti tervetullut viettämään leiriviikkoa tutkien psalmeja, keskustellen, laulaen, rukoillen ja ulkoillen. Leirivastuussa ovat Seija ja Esko Räsänen, Martti Huhtinen, Marketta ja Hannu Tuomala, Ruut Ritovaara ja Anneli Montonen.

pos-sro2-right

TÄYSIHOITO henkilöltä koko leirin ajalta (3 vuorokautta) majoituksesta riippuen:

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 180 €
- yhden hengen huoneessa 220 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 150 €
- yhden hengen huoneessa 195 €
- neljän hengen huoneessa 125 €

Muistathan ottaa tarvittavat lääkkeesi mukaan.


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.

Ateriat pakettina ostettuna 55 € (ei sisällä aamiaisia eikä iltapaloja).


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 4.6.2018 mennessä puhelimitse p. 09 512 3910 tai yllä olevan linkin kautta.


Suomen Raamattuopisto
Helsingintie 10
02700 Kauniainen

www.sro.fi


Suomen Raamattuopisto sijaitsee Kauniaisissa noin 15 km Helsingistä Turkuun päin. Helsingistä Kauniaisiin kulkevat lähijunat U, L ja E sekä bussit 109 (Kampin terminaalista, laituri 45) ja 212 (Kampista, laituri 70).

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!