pos-sro2-top4

Israel-raamattuseminaari
23.–25.11.2018

Sovinto

Ihminen tarvitsee sovintoa elämässään monella tasolla. Meidän pitää päästä sovintoon Jumalan kanssa sekä olla sovussa itsemme kanssa. Jumalan kanssa sovitetuksi tuleminen ja anteeksiantamuksen kokeminen ovat lähtökohtia myös sovinnolle ihmisten kesken. Sisäisen ja ulkoisen sovinnon tarve kiteytyy erityisesti Lähi-idässä, missä Israel ja eri kansat kamppailevat mahdottomalta tuntuvan tilanteen keskellä.

Jumala sovitti maailman itsensä kanssa Israelin maaperällä. Siellä hän nyt haastaa paikalliset ja myös meidät kaikki siihen sovintoon, jonka vain hän voi tarjota. Monet juutalaiset ja arabit ovatkin löytäneet sovinnosta Jumalan kanssa vastauksen rauhan ongelmaan. Tänä vuonna Israel-raamattuseminaarissa tahdomme jakaa heidän kertomuksiaan ja yhdessä iloita ja ihmetellä sitä, kuinka Israelin Jumala purkaa vihollisuuden muurin.

Puhujina on suomalaisia ja Israelissa toimivia paikallisia asiantuntijoita. Englanninkieliset luennot tulkataan suomeksi. Aikaa on varattu myös kysymyksiin ja keskusteluun.

Tapahtuman järjestävät Suomen Raamattuopisto ja Lähetysyhdistys Kylväjä yhteistyössä Juutalaisevankelioinnin Suomen työryhmän (JUST) kanssa.

pos-sro2-right

HINNAT

Kurssimaksu koko ajalta on 46 €, pelkkä lauantain kurssimaksu on 29 €.

Kurssimaksulla katetaan mm. opetuspalkkioita ja puhujien matkakorvauksia sekä muita järjestelykustannuksia. Opiskelija-alennus -25%.


TÄYSIHOITO henkilöltä koko viikonlopun ajalta majoituksesta riippuen (sisältää sapattiaterian):

Ystävien talossa (huoneissa wc ja suihku)
- kahden hengen huoneessa 128 €
- yhden hengen huoneessa 178 €

Vanhassa asuntolassa (wc ja suihku käytävän varrella)
- kahden / kolmen hengen huoneessa 118 €
- yhden hengen huoneessa 158 €
- neljän hengen huoneessa 97 €

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.


RUOKALIPPUJA myydään erikseen muualla majoittuville.

Perjantain sapattiaterian hinta 18 €.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 15.11.2018 mennessä yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 09 512 3910.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!