pos-sro2-top4

Areopagos lähetysnäyttämö
17.–18.1.2020

LÄHETYSNÄYTTÄMÖ tuo vuoropuheluun yllättäviä yhdistelmiä lähetyselämän ytimestä. Mitä alamme kuulla ja nähdä, kun toisilleen uudet näkökulmat kohtaavat? Mitä kohti yhdessä koettu rohkaisee kulkemaan?

TAPAHTUMA KOKOAA YHTEEN TOIMIJOITA kotimaassa ja työalueella. Avaamme näkymää pakolaistyön visioon ja jaamme sitä, mitä olemme itse oppineet. Kysymme yhdessä, miten autamme pakolaisia auttamaan ja siunaamaan toisia pakolaisia sekä miten vaikutamme pakolaistyössä. Osallistujat koulutetaan kahden kulttuurien välisessä kohtaamisessa sovellettavan työkalun käyttöön sekä ohjataan muiden hyväksi havaittujen materiaalien äärelle. Osallistujat saavat käyttöönsä Chaila-ryhmänohjaajamateriaalin.

LÄHETYSNÄYTTÄMÖ ON TARKOITETTU lähetystyön ammattilaisille ja kaikille uudistuvasta lähetystyön kulttuurista kiinnostuneille aikuisille ja nuorille. Perjantai käsittelee hengellistä vahvistumista, kristillisen identiteetin rakentumista ja verkostojen näkyväksi tekemistä. Kuulemme inspiroivia kertomuksia lähetyselämästä pakolaisten parissa. Lauantaina varustamme ja rohkaisemme toisiamme toimimaan. Tapahtuma toteutetaan osittain englannin kielellä. Lähetysyhdistys Kylväjän työntekijät ja lähetyskurssilaiset osallistuvat tapahtumaan.

PERJANTAIN PÄÄTTÄÄ VAIN LÄHETYSELÄMÄÄ -ilta, jossa musiikki siivittää menoa mielenkiintoisten vieraiden seurassa. Ilta on avoin kaikille kiinnostuneille ilman erillistä ilmoittautumista.

TAPAHTUMASSA MUKANA muun muassa Jukka Kääriäinen (Kirkon lähetystyön keskus), Taneli ja Hanna Skyttä perheineen, Teijo Peltola (Ev. lut. Kansanlähetys), Spiros Vampoulas perheineen (Operaatio Mobilisaatio), Marja-Kaarina Marttila (Suomen Raamattuopisto), sisaria ja veljiä läheltä ja kaukaa, musiikissa Auvinen All Stars Musical Ensemble.

JÄRJESTÄJÄT tällä kansanopistokurssilla ovat Suomen Raamattuopisto ja Lähetysyhdistys Kylväjä.

Ohjelma 17.1.
Ohjelma 18.1.
pos-sro2-right

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Suomen Raamattuopistolle 10.1.2020 mennessä.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua, vaikka osallistuisit vain osaan ohjelmasta. Perjantai-illan Vain lähetyselämää -tilaisuus muodostaa tästä poikkeuksen.

Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15, info@sro.fi, p. 09 5123 910. Ilmoittautuminen tämän sivun yläosassa olevan Ilmoittaudu tästä -linkin kautta.


HINTA

Kurssimaksun hinta koko ajalta 40 € sisältäen ohjelman ja ruokailut, yhdeltä päivältä 20 €.

Täysihoitohinnat 17.-18.1.2020:
Ystävien talossa
- 2 hengen huoneessa 84 eur/hlö
- 1 hengen huoneessa 109 eur/hlö

Retroasuntolassa
- 2-3 hengen huoneessa 79 eur/hlö
- 1 hengen huoneessa 99 eur/hlö
- 4 hengen huoneessa 74 eur/hlö

Majoitusvaraukset voi tehdä opiston toimistoon.

  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!