pos-sro2-top4

Diakonia-ammattikorkeakoulun Kauniaisten toimipisteen jäähyväisjuhla
5.9.2015 klo 14.00

Tammikuussa 2016 Diakonia-ammattikorkeakoulun kolmen etelän toimipisteen (Helsinki, Järvenpää, Kauniainen) koulutus kootaan samalle, uudelle Helsinkiin parhaillaan rakennettavalle kampukselle. Tämä tarkoittaa sitä, että Kauniaisissa vuodesta 1957 annettu nuorisotyön koulutus, joka vuodesta 1996 on toteutunut Diakonia-ammattikorkeakoulun sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaajakoulutuksena, päättyy.

Syyskuussa järjestetään Suomen Raamattuopistolla Diakin Kauniaisten toimipisteessä jäähyväisjuhla. Kampuksemme ja sen entiset ja nykyiset opiskelijat ansaitsevat arvoisensa muistelot ja jäähyväiset ja vietämme niitä lauantaina 5.9.2015 klo 14 alkaen. Ensin saamme napakan historiakatsauksen kampuksella annetusta koulutuksesta ja sen eri vaiheista. Sen jälkeen on vuorossa muun muassa yhteislaulua sekä kampuksella opiskelleiden ja opettaneiden puheenvuoroja.

Päivällistä syödään ja sen ohessa seurustellaan klo 16 alkaen. Tässä vaiheessa tarjoutuu mahdollisuus esimerkiksi kurssikavereiden tapaamiseen.

Tämän jälkeen klo 18 alkaa juhlaosuus, jossa on muun muassa Kauniaisista valmistuneiden musiikillisia tervehdyksiä sekä vapaan sanan osuudessa mahdollisuus käyttää lyhyitä puheenvuoroja. Illan päätteeksi suunnataan katseet kohti uutta Helsingin kampusta ja ilta päätetään iltahartauteen.

Mukaan kutsutaan avoimella kutsulla kaikkia Kauniaisten kampuksella SRO:n nuorisotyönohjaajakoulutuksen tai Diakin sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaajakoulutuksen saaneita. Jotta keittiö osaa valmistautua asianmukaisella tavalla, tarvitsemme ennakkoon tiedot ruokailemaan tulevien määrästä. Siksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu tiistaihin 18.8.15 mennessä yllä olevan linkin kautta.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Tehdään päivästä sellainen, jota on hyvä muistella.

Terveisin Sami Ritokoski (Diakin Kauniaisten toimipisteen kampusvastaava), Lauri Vartiainen (Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja), Hanna Niemi (Diakin lehtori), Heli Sipilä (Diakin lehtori, opinto-ohjaaja)

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!