pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

vapaaehtoistyö

Maallikkotyö

Raamattuopiston jumalanpalvelukset kokoavat joka sunnuntai yhteen ihmisiä, jotka kokevat Raamattuopiston hengelliseksi kodikseen. Toiminnassa mukana olevat maallikot järjestävät monipuolista ohjelmaa – raamattupiirejä, yhteysiltoja ja retkiä – joiden tarkoituksena on auttaa seurakuntalaisia oppimaan tuntemaan toisiaan ja rakentamaan yhteyttä. Laulamaankin pääsee, sillä jumalanpalvelusten musiikkia monipuolistamaan on perustettu maallikoiden voimin esilauluryhmä. Haluaisitko sinä tulla mukaan? Kerromme mielellämme lisää.

Tuula Mäenpää p. 040 595 9795 tai Juhani Rantala p. 0400 570 386.
Maallikkotoiminnan yhteyshenkilö opistolla on Veli-Matti Kujala, p. 040 450 8744.

Talkootyö

Opiston toiminnassa on mukana kymmeniä talkoolaisia mitä erilaisimmissa tehtävissä. Haluaisitko antaa aikaasi ja osaamistasi Raamattuopistolle? Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää.

Keittiö ja ravitsemuspalvelut
vierasemäntä Anneli Saikkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 5123 9141

Kiinteistönhoito ja pihatyöt
kiinteistönhoitaja Matti Saikkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 402 1455

Lähimmäispalvelu

Pääkaupunkiseudulla on lukemattomia yksinäisyyden ja turvattomuuden tunteesta kärsiviä vanhuksia, jotka kaipaavat lähimmäistä. Auttamalla toisia lisäät omaa hyvinvointiasi. Olet tervetullut mukaan Ollaan Ihmisiksi! -lähimmäispalvelutoimintaan.

Voit osallistua monin erilaisin, itsellesi sopivin tavoin. Koulutamme, tuemme ja järjestämme virkistystoimintaa. Seuraa kurssikalenteria.

Kysy lisää! Elina Lamminmäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 4516781.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!