pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

raamattuopisto opiskelemaan

Musiikki-, Urheilu-, Teatteri- tai Nuorten Raamattulinjojen haku jatkuu syyskuuhun asti. Ilmoittaudu mahdollisimman pian ja varaa paikkasi syksyn opintoihin. 

Myös maahanmuuttajille starttaa uusi YKI-treeni syksyksi sekä tietenkin koko vuoden kestävä Kristittynä Suomessa -opintolinja. Lisäksi Sisälle sanaan -viikonloppuihin pääsee pitkin vuotta ja Arkkiin eli Avoimeen raamattukouluun voi räätälöidä itselle sopivan jakson viikosta vuoteen.

Jos oma syksyn suunnitelmasi ei toteudukaan, niin myös myöhemmin syksyllä voi kysellä suoraan linjojen opettajilta opiskelupaikkoja. Meillä on myös oma asuntola ja maittavat ateriat, jotka voivat osaltaan helpottaa opiskeluasi.

Tukea ja joustavuutta opintoihisi

Raamattuopistolla kunnioitamme ihmisten erilaisuutta. Tahdomme antaa tilaa kysellä ja pohtia, etsiä ja löytää. Raamattuopisto on myös oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä.

Kuten verkkosivun oikealla puolella olevasta valikosta huomaat, niin lukukauden- tai vuoden mittaisia linjoja on useita. Linjasta riippuen voit opiskella täysipäiväisesti, monimuoto-opintoina tai lyhyemmissä yhden tai kahden viikon jaksoissa. Täysipäiväisiin opintoihin on mahdollista hakea Kelan toisen asteen opintotukea. Yksityiskohtaiset hakuohjeet löydät kunkin linjan omilta sivuilta.

Vapaa-aikana opisto ympäristöineen tarjoaa monenlaista: kirjasto, hengellisten kirjojen kauppa ja kuntosali paikanpäällä sekä uimahalli, jäähalli ja liikuntamaastot lähellä. Pääkaupunkiseudulta löytyy myös monipuolinen kulttuurianti sitä haluaville.

Tervetuloa meille opiskelemaan!

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!