pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

raamattuopisto opiskelemaan

Syksyllä 2017 meillä on puolet enemmän opiskelijoita kuin edellisvuonna. Se johtuu osaltaan uusista urheilu- ja teatterilinjoista, mutta myös muiden linjojen vankasta suosiosta. Yhä syyskuussa voi kysellä suoraan linjojen opettajilta opiskelupaikkoja. Meillä on myös oma asuntola ja maittavat ateriat, mitkä voivat osaltaan helpottaa opiskeluasi.

Raamattuopistolla kunnioitamme ihmisten erilaisuutta. Tahdomme antaa tilaa kysellä ja pohtia, etsiä ja löytää. Raamattuopisto on myös oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä.

Lukukauden- tai vuoden mittaisia linjoja on tällä hetkellä useita. Linjasta riippuen voit opiskella täysipäiväisesti, monimuoto-opintoina tai lyhyemmissä yhden tai kahden viikon jaksoissa. Täysipäiväisiin opintoihin on mahdollista hakea Kelan toisen asteen opintotukea. Yksityiskohtaiset hakuohjeet löydät kunkin linjan omilta sivuilta.

Vapaa-aikana opisto ympäristöineen tarjoaa monenlaista: kirjasto, hengellisten kirjojen kauppa ja kuntosali paikanpäällä sekä uimahalli, jäähalli ja liikuntamaastot lähellä. Pääkaupunkiseudulta löytyy myös monipuolinen kulttuurianti sitä haluaville.

Tervetuloa meille opiskelemaan!

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!