pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Avoin raamattukoulu eli Arkki on johdattanut ihmisiä jo kolmenkymmenen vuoden ajan sisälle Raamatun suuriin salaisuuksiin ja aarteisiin. Raamattuopiston perinteikkäimmällä aikuislinjalla opiskellaan koko Raamattu vuodessa läpi. Arkki on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen koulutus, jonka käytyäsi tunnet koko Raamatun Vanhaa testamenttia myöten. Luemme kattavasti kaikki Raamatun kirjat, perehdymme niistä nouseviin kysymyksiin ja annamme työkaluja Raamatun tekstien tulkitsemiseen. Raamatun tekstien ohella käsittelemme ajankohtaisia kristityn elämään ja uskoon liittyviä teemoja. Arkki tarjoaa sinulle erityisen mahdollisuuden kasvaa uskossa, käsitellä omia kysymyksiäsi ja elämääsi sekä syventää raamatuntuntemustasi. Raamatun opiskelu on investointi elämääsi, jota ei tarvitse katua. Herran sana ei tyhjänä palaa!

 

Tule vaikka vain viikoksi!

Jokainen Arkin viikko muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voit tulla myös vain viikoksi. Voit opiskella siis koko vuoden tai tulla mukaan vain sinua itseäsi kiinnostaville viikoille. Monet Arkin ystävät viettävät vuodesta toiseen lomaviikkonsa Raamatun äärellä. Viikkojen tarkemmat sisällöt löydät välilehdeltä viikko-ohjelmat.

Raamatun opiskelun lisäksi sinulla on Raamattuopistolla Kauniaisissa mahdollisuus sielunhoitoon ja virkistäytymiseen pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden parissa. Raamattuopisto on oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä. Perussanoman kirjakaupan laajasta valikoimasta voit helposti hankkia hengellistä musiikkia ja kirjallisuutta edullisesti omaan käyttöösi tai vaikkapa tuliaisiksi.

 

Arkki Radio Deissä torstaisin klo 18.30

Voit kuunnella Avoimen raamattukoulun opettajien opetusta Radio Deistä torstaisin. Radioluentojen teemat liittyvät seuraavalla Arkin viikolla käsiteltäviin Raamatun kirjoihin tai Arkin viikon yleisteemaan.

Lähetykset vuonna 2019
Kevätkaudella 3.1.–16.5. ja syyskaudella 29.8.–5.12. Torstaina 11.4. ei lähetystä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!