pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 

 


Avoin raamattukoulu – ystävien kesken Arkki – on tarjonnut yli kahdenkymmenen vuoden ajan sadoille kävijöille ymmärrystä, iloa ja rohkaisua Jumalan sanasta. Raamattuopiston perinteikkäimmällä aikuislinjalla käydään koko Raamattu vuodessa läpi. Raamatun ohella pohdimme yhdessä uskonelämän ydinkysymyksiä ja ajankohtaisia aiheita. Olisiko nyt sopiva aika investoida elämääsi ja syventää raamatuntuntemustasi Arkin avulla?
  

Tulisitko viikoksi virkistymään sanan ääreen?

Avoimeen raamattukouluun voi myös tulla vaikka vain viikoksi virkistymään sanan ääreen. Jokainen arkkiviikko muodostaa oman kokonaisuuden. Arkin teemoista voi valita itselleen sopivan ohjelman opiskeluun. Monet Arkin ystävät viettävät vuodesta toiseen lomaviikkonsa Arkissa Raamatun äärellä. Olet tervetullut ammentamaan elämääsi evästä Jumalan sanasta!

Raamatun opiskelun lisäksi sinulla on Arkissa mahdollisuus sielunhoitoon ja virkistäytymiseen pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja liikuntapalveluiden parissa. Raamattuopisto on oiva paikka tavata uusia ihmisiä ja kokea hengellistä yhteyttä. Perussanoman kirjakaupan laajasta valikoimasta voit helposti hankkia hengellistä musiikkia ja kirjallisuutta edullisesti omaan käyttöösi tai vaikkapa tuliaisiksi.

Arkki Radio Deissä torstaisin klo 18.30

Opetusta Raamatun kirjoista, niiden kirjoittajista, syntytilanteesta, sanomasta ja päähenkilöistä.

Lähetykset vuonna 2017
Kevätkaudella 5.1.–11.5. ja syyskaudella 31.8.–7.12. Torstaina 6.4. ei lähetystä.

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!