pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Musiikkilinja

Musiikkilinjalle haetaan hakemuksella ja hakemuksen liitteillä. Musiikkilinjalla voit opiskella joko syys- tai kevätlukukauden tai molemmat, eli koko lukuvuoden.  Vielä on paikkoja kevätlukukaudeksi 2019. Mitä pikemmin haet, sitä varmemmin mahdut mukaan. (Kevätlukukausi alkaa 2.1., mutta ensimmäinen viikko on etätyöksentelyä ja opetus Raamattuopistolla alkaa maanantaina 7.1.)

Hae Musiikkilinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella. Muista myös hakulomakkeessa pyydetyt liitteet (musiikkinäyte ja koulutodistus), jotka voit lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Musiikkilinja plus

Musiikkilinja plussalle voivat hakea musiikki- tai missiomusalinjalla jo aiemmin vuoden opiskelleet. Linjalle voit hakea musiikkilinjan hakemuksella, jonka yhteydessä mainitse se, että haet Musiikkilinja plussalle. Kerro myös siitä, miten tahtoisit opintojen painottuvan ja onko toiveita jostakin musiikkiprojektista, jonka tahtoisit liittyvän opintoihin. Hakemuksen saapumisen jälkeen otamme yhteyttä tarkemmin. 

 

Missiomusalinja

Missiomusalinja kestää koko lukuvuoden, eli syyskuun alusta kesäkuun alkuun. Missiomusalinja toteutetaan joka toinen vuosi. Voit hakea nyt jo syksyllä 2019 alkavalle missiomusalinjalle. 

Hae Missiomusalinjalle nettilomakkeella tai paperisella hakulomakkeella.

 

Hakulomakkeiden lähettäminen ja liitteet

Voi täyttää hakemuksen netissä tai vaihtoehtoisesti postittaa sen paperisena. Muista lähettää myös liitteet: soitto- tai laulunäyte ja kopio viimeisimmästä koulutodistuksestasi. Paperisen hakulomakkeen voit esitäyttää sähköisesti ennen tulostusta. Postita hakulomake tämän jälkeen liitteineen (musiikkinäyte ja koulutodistus) linjan vastaavalle opettajalle tai opintotoimistoon. Hakulomakkeen voi myös tilata opintotoimistosta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 09 5123 910. Opintotoimiston väki palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Ilmoitamme musiikkilinjoille hyväksymisestä mahdollisimman pian hakulomakkeen ja liitteiden saapumisen jälkeen. Voit tiedustella Musiikkilinjoista opintotoimistosta p. 09 5123 910 tai vastaavilta opettajilta. Sähköposteihin pyrimme vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Sähköiset liitteet (musiikkinäyte ja koulutodistus) voit lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Musiikkilinjan opettajat vastaavat kysymyksiisi

Käsittelevät hakemuksia ja vastaavat kyselyihin.

Mikko Nikula: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0500 689662

Veli-Pekka Kangas: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 3580237

Tuomas Auvinen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 7380860

 

Voit tiedustella opiskeluista myös opintotoimistosta p. 09 512 3910
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Postiosoite:

Suomen Raamattuopisto/Musiikkilinja, PL 15, 02701 Kauniainen.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!