pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hae nyt Musiikkilinjalle! 

Haku syksyksi 2020 ja lukuvuodeksi 2020-2021 alkaa tammikuun lopulla ja kestää elokuun puoleen väliin. Mitä pikemmin haet, sen paremmin mahdut mukaan!  Hae Musiikkilinjalle täältä.

Musiikkilinja on:

  • Intensiivistä opiskelua ja kehittymistä oman instrumentin parissa ammattitaitoisten opettajien johdolla.
  • Rentoa meininkiä mukavassa seurassa.
  • Tuhdisti tarpeellista musiikin teoriaa.
  • Yhtyesoittoa ja laulua.
  • Keikkoja ja konsertteja.
  • Rautaista raamattuopetusta, tiukka paketti uskon perusasiaa.
  • Luovuuden iloa.

 Uutta! Musiikin tuottamisen suuntautumisvaihtoehto. Kiinnostaako tehdä toimivia biisejä ja saada ne kuulostamaan mahdollisimman hyvältä tai saada artistista tai bändistä irti kaikkein paras? Jos vastasit kyllä, lue lisää musiikin tuottamisen suuntautumisvaihtoehdosta täältä. 

Musiikkilinjalla voi opiskella monenlaisia instrumentteja, kitarasta rocklauluun ja trumpetista rumpusettiin. Paljon soitetaan ja lauletaan erilaisissa kokoonpanoissa ja jokainen saa myös yksityisopetusta valitsemastaan instrumentista. Musiikin teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä.

Yhdessä tekemisen mukava meininki on olennainen osa musiikkilinjaa, samoin uskon asioiden luonteva läsnäolo. Mukaan mahtuvat monen tasoiset musiikin harrastajat ja kullekin laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma omien tarpeiden mukaan. Opiskella voit lukukauden tai -vuoden.

Linja soveltuu sinulle, joka tahdot kehittyä monipuolisesti muusikkona tai musiikin harrastajana sekä kasvaa kristittynä. Musiikkilinja on myös oivallinen mahdollisuus viettää välivuosi tai valmistautua musiikin ammattiopintojen pääsykokeisiin. 

Linjan vastaavat opettajat ovat Mikko Nikula, V-P Kangas ja Tuomas Auvinen. Lisäksi tuntiopettajina  on suuri joukko loistavia muusikoita. 

Hae Musiikkilinjalle täältä

 

Musiikkilinja plus

on jatkolinja niille, jotka ovat jo olleet kokonaisen lukuvuoden musiikkilinjalla. Musiikkilinja plussalla on suurempi mahdollisuus räätälöidä opintosuunnitelmaa ja painottaa opintojen sisältöä tahtomaansa suuntaan. Käytössä ovat musiikki- ja missiomusalinjan opintokokonaisuudet, joista valitaan opiskeltavat aineet ja joita täydennetään erilaisilla projekteilla. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. laulunkirjoittaminen, sävellys, bändisoitto, studiotyöskentely ja seurakunnan musiikkityö. Hae Musiikkilinja plussalle musiikkilinjan hakemuksella, mainitse tavoitteissasi se että haet Musiikkilinja plussalle ja kerro, millaisia painotuksia tahtoisit opintoihisi. Henkilökohtaisessa opinto-ohjauksessa teemme tarkemman suunnitelman.

 

Missiomusalinjalla... 

...painopiste on evankelioinnissa ja lähetystyössä. Ryhmä saa valmennusta kristillisestä musiikkityöstä Suomessa ja vieraiden kulttuurien keskellä. Samalla opiskellaan monipuolisesti musiikkia ja harjoitellaan ohjelmistoja keikkoja varten. Monet oppiaineet opiskellaan yhdessä musiikkilinjan kanssa. Opiskelijoista kootut yhtyeet tekevät konserttikiertueita ulkomailla ja Suomessa. Keväällä 2015 ulkomaankiertueet suuntautuivat Japaniin ja Bulgariaan ja keväällä 2016 Kirgisiaan ja Bulgariaan. Keväällä 2017 opiskelijat suuntasivat ulkomaankiertueensa Venäjälle, ja 2018 kiertue kohdistui jälleen Bulgariaan. Missiomusalinja toteutuu seuraavan kerran lukuvuonna 2020-2021.

Lisää tietoa missiomusalinjasta täältä.

Hae Missiomusalinjalle täältä

 

 

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!