pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

Hae nyt Musiikkilinjalle! 

Vielä on paikkoja kevätlukukaudeksi 2019. Täytä hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Tällä hetkellä opiskelijoita on noin 30 ja voimme ottaa lisää noin 45 opiskelijaan saakka. Hae siis nyt!

Musiikkilinja on:

  • Intensiivistä opiskelua ja kehittymistä oman instrumentin parissa ammattitaitoisten opettajien johdolla.
  • Rentoa meininkiä mukavassa seurassa.
  • Tuhdisti tarpeellista musiikin teoriaa.
  • Yhtyesoittoa ja laulua.
  • Keikkoja ja konsertteja.
  • Rautaista raamattuopetusta, tiukka paketti uskon perusasiaa.
  • Luovuuden iloa.

Musiikkilinjalla voi opiskella monenlaisia instrumentteja, kitarasta rocklauluun ja trumpetista rumpusettiin. Paljon soitetaan ja lauletaan erilaisissa kokoonpanoissa ja jokainen saa myös yksityisopetusta valitsemastaan instrumentista. Musiikin teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä.

Yhdessä tekemisen mukava meininki on olennainen osa musiikkilinjaa, samoin uskon asioiden luonteva läsnäolo. Mukaan mahtuvat monen tasoiset musiikin harrastajat ja kullekin laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma omien tarpeiden mukaan. Opiskella voit lukukauden tai -vuoden.

Linja soveltuu sinulle, joka tahdot kehittyä monipuolisesti muusikkona tai musiikin harrastajana sekä kasvaa kristittynä. Musiikkilinja on myös oivallinen mahdollisuus viettää välivuosi tai valmistautua musiikin ammattiopintojen pääsykokeisiin. 

Linjan vastaavat opettajat ovat Mikko Nikula, V-P Kangas ja Tuomas Auvinen. Lisäksi tuntiopettajina  on suuri joukko loistavia muusikoita. 

Hae Musiikkilinjalle täältä

 

Musiikkilinja plus on jatkolinja niille, jotka ovat jo olleet kokonaisen lukuvuoden musiikkilinjalla. Musiikkilinja plussalla on suurempi mahdollisuus räätälöidä opintosuunnitelmaa ja painottaa opintojen sisältöä tahtomaansa suuntaan. Käytössä ovat musiikki- ja missiomusalinjan opintokokonaisuudet, joista valitaan opiskeltavat aineet ja joita täydennetään erilaisilla projekteilla. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. laulunkirjoittaminen, sävellys, bändisoitto, studiotyöskentely ja seurakunnan musiikkityö. Hae Musiikkilinja plussalle musiikkilinjan hakemuksella, mainitse tavoitteissasi se että haet Musiikkilinja plussalle ja kerro, millaisia painotuksia tahtoisit opintoihisi. Henkilökohtaisessa opinto-ohjauksessa teemme tarkemman suunnitelman.

 

Missiomusalinjalla (toteutuu seuraavan kerran lukuvuonna 2019-2020) painopiste on evankelioinnissa ja lähetystyössä. Ryhmä saa valmennusta kristillisestä musiikkityöstä Suomessa ja vieraiden kulttuurien keskellä. Samalla opiskellaan monipuolisesti musiikkia ja harjoitellaan ohjelmistoja keikkoja varten. Monet oppiaineet opiskellaan yhdessä musiikkilinjan kanssa. Lukukausilla 2014-2015 ja 2015-2016 opiskelijat toteutteuttivat musiikkinäytelmän Mitkä juhlat näistä tuleekaan?! Se kiersi ympäri Suomea ja esityksiä kertyi runsaasti. Lisäksi opiskelijoista kootut yhtyeet tekivät konserttikiertueet ulkomailla. Keväällä 2015 ne suuntautuivat Japaniin ja Bulgariaan ja keväällä 2016 Kirgisiaan ja Bulgariaan. Keväällä 2017 opiskelijat suuntasivat ulkomaankiertueensa Venäjälle. Kevään 2018 kiertue kohdistuu Bulgariaan. Missiomusalinja pidetään seuraavaan kerran lukuvuonna 2019-2020.

Lisää tietoa missiomusalinjasta täältä.

Hae Missiomusalinjalle täältä

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!