pos-sro2-top4
pos-sro2-top5

 Missiomusalinjalla

  • Viemme ilosanomaa eteenpäin musiikin keinoin Suomessa ja ulkomailla.
  • Keikkailemme paljon.
  • Opiskelemme musiikkia ja Raamattua.
  • Pureudumme musiikin mahdollisuuksiin lähetystyössä ja evankelioinnissa.

Missiomusalinja toteutuu seuraavan kerran lukuvuonna 2020-2021. Musiikkilinja ja Musiikkilinja Plus toteutetaan joka vuosi. Missiomusalinja muodostaa omat itsenäiset bändinsä, jotka saavat ohjausta sekä sähköisessä että akustisessa musiikissa, painottuen folk- ja pop-tyyppiseen gospelmusiikkiin. Myös vanhempaa suomalaista hengellistä musiikkia sovitetaan kulloiseenkin keikkaan sopivaksi sekä luodaan aivan uusia biisejä siivittämään evankeliumin sanomaa. Ryhmä pääsee hengellisen musiikin konkareiden kanssa tien päälle, keikkailemaan kouluihin, seurakuntiin, pienemmille ja isommille areenoille. Keväällä on 2-3:n viikon mittainen ulkomaanjakso. Toinen vuoden 2014-2015 Missiomusalinjan yhtyeistä teki esiintymismatkan Japaniin ja toinen Bulgariaan sekä Etu-Aasiaan. Vuoden 2015-2016 Missiomusalinjan matka suuntautui Kirgisiaan ja Bulgariaan, kevään 2017 Venäjälle ja kevään 2018 Bulgariaan.

Missiomusalinja opiskelee osittain yhdessä musiikkilinjan kanssa: esimerkiksi musiikin teoriaa, musiikkiteknologiaa, musiikin teologiaa. Osittain opetus tapahtuu PK Internationalin kanssa missiologiaan ja kansainvälisyyteen liittyvillä tunneilla. Juurevaa raamatunopetusta tarjoilevat Raamattuopiston opettajat. 

Mitä Missiomusalinjalla on enemmän verrattuna Musiikkilinjaan?

Oppitunteja lähetystyöstä ja evankelioinnista.
Enemmän keikkoja samalla porukalla.
Eri musiikkityylien läpikäymistä saman bändin kanssa.
Pidempi ulkomaanjakso.

Mitä Missiomusalinjalla on samanlaista kuin Musiikkilinjalla?

Reilusti kristillinen meininki.
Yhteissoiton riemu.
Ryhmähenkeen panostaminen.
Useita samoja oppiaineita: mm.  musiikin eri tyylit, muusikon käytännön taidot, kristittynä musiikin maailmassa-kurssi, musiikin teoria.

Mitä Missiomusalinjalla on vähemmän verrattuna Musiikkilinjaan?

Soittamista eri kokoonpanoissa – missiomusalinja muodostaa yhden kokoonpanon jolla käydään eri tyylejä. Soittoa ja laulua on kuitenkin paljon.


Musiikin teoriaa. – Opintomatkojen vuoksi joitakin oppiaineita, mm. teorianopiskelua on vähemmän kuin musiikkilinjalla.

Ihmisiä. – Musiikkilinjalla on n. 30-40 opiskelijaa – Esimerkiksi vuoden 2014-2015 missiomusalinja muodostui kahdesta viiden hengen pienryhmästä. Jos tulijoita on paljon, pienryhmiä perustetaan lisää.

Hakeminen Missiomusalinjalle

Hakemusten perusteella kutsumme haastatteluun ja antamaan soitto- / laulunäytteen. Aikoja voidaan sopia joustavasti. Samalla hakemuksella voi hakea myös musiikkilinjalle. Missiomusalinjalle voidaan ottaa rajallinen määrä eri instrumenttien soittajia ja laulajia. Musiikkilinjalle taas voimme ottaa enemmän saman soittimen soittajia ja laulajia, koska kokoonpanoja on musiikkilinjalla enemmän. Hakuohjeet ja hakemukset löydät täältä.

 

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!