pos-sro2-top4


Nuorten raamattulinja PK on legendaarinen nuorten aikuisten raamattukoulu, joka  on tarkoitettu kaikille 16–26-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka haluavat  oppia lisää Raamatusta ja kristinuskosta ja pohtivat omaa paikkaansa tässä maailmassa. Tule viettämään ainutlaatuinen välivuosi Raamattuopistolla.

Kokemuksia aiempien vuosien opiskelijoilta

Petteri

 

PK:lla saimme yhdessä tutustua Raamattuun ja uskon perusteisiin. PK antoi vahvan ja turvallisen pohjan itsenäistymisen ensiaskeleille ja siellä solmitut ystävyyssuhteet ovat suuri voimavara PK:n jälkeenkin. Erityisen mieleenpainuneita tapahtumia olivat huikeat reissut ja monet hauskat projektit. Kurssilla saattoi miettiä elämän tärkeimpiä kysymyksiä hyvässä ja turvallisessa seurassa.

Petteri Rahja

Jenni

 

Parasta PK:lla oli arki, jonka sai jakaa muiden uskovien kanssa sekä se, että Raamatusta tuli itselle läheisempi ja tärkeämpi kirja. Erityisesti mieleen jäivät mielenkiintoiset keskustelut oppitunneilta sekä unohtumattomat nauruntäyteiset hetket muiden raamattulinjalaisten kanssa. Pk on huoletonta aikaa, jolloin saa tutustua mahtaviin ihmisiin ja oppia tuntemaan Raamattua paremmin. Saa elää täyttä elämää kristittynä!

Jenni Gummerus

Aki

 

PK:lla vuoteni piti sisällään hyviä luentoja, mahtavia tyyppejä, opiston hyvää ruokaa ja Jumalanpalveluksia. Kreikan matka oli unohtumaton kokemus. PK on ihan paras paikka oppia lisää Raamatusta, syventää uskonelämää, saada uusia ystäviä ja myös rikkoa rajoja ja uskaltaa uutta.

Aki Korhonen

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!