pos-sro2-top4
pos-sro2-top5


Linja sopii sinulle, joka toimit sielunhoitajana, rinnalla kulkijana ammatissasi tai vapaaehtoisena sekä sinulle, joka koet kutsumusta rinnalla kulkijan tehtävään.

Kokemuksia aiempien vuosien opiskelijoilta

SIELUNHOITOLINJA-Arja Kalmari-320

Kaikenikäiset koululaisista alkaen tarvitsevat kuuntelijaa. Vapaaehtoistyössä haluan oppia kohtaamaan ihmisiä herkästi ja kunnioittavasti. Siihen uudistettu ja laajennettu sielunhoitolinjan neljäs kurssi toi avun.

Linja rakentuu viisaasti teemoittain kristillisen uskon perusteista mielen toiminnan kautta sielunhoidolliseen kohtaamiseen. Asiantuntijoiden, kirjallisuuden, tuutorien ja vertaisryhmän tuella sain syventyä kaikessa rauhassa inhimillisen elämän kirjoon, oppia ymmärtämään ihmisten moninaisuutta ja armahtamaan myös itseäni.

Kurssilaisten ja ohjaajien lämmin yhteisöllisyys hoiti. Kirjalliset tehtävät auttoivat pohdinnoissa ja kasvamisessa ihmiseksi ihmisen rinnalle. Rukousyhteys ryhmässä rohkaisi. Sielunhoitolinja on antoisa sijoitus sille, joka tahtoo pysähtyä hoitamaan omaa uskonelämäänsä ja olla auttamassa lähimmäistä. Arja Kalmari, opiskeli linjalla 2014–2015 

 

SIELUNHOITOLINJA-Ari-320Tulin Sielunhoitolinjalle koska halusin auttaa rinnalla kulkien ja kuunnellen ongelmien kanssa painivia lähimmäisiä. Omiin sielun haavoihin tutustuminen auttaa ymmärtämään myös muita. Ajoittain opiskelu ja oman itsen tutkistelu tuntuivat vaikealta. Toisaalta opiskelu on myös antanut paljon. Olen saanut uusia ystäviä ja pienryhmät ovat olleet tärkeitä purkupaikkoja. Monipuolista koulutusta tulen käyttämään vapaaehtoistyössä ja rinnalla kulkijana siellä minne Jumala vie. Ari Piippo, opiskeli linjalla 2014–2015

pos-sro2-right
  •  
  • Tykkää meistä Facebookissa!